Agüero-hat trick i jubileumskampen

(Manchester City – Newcastle 3–1) De lyseblå har stø kurs mot ligagull. Lørdag sørget Sergio Agüero (29) for at Manchester City sin 10. strake seier på hjemmebane.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Absolutt alt handlet om Manchester City på Etihad lørdag kveld. Newcastle kom med en plan om å forsvare seg til poeng, men Manchester City-toget tøffer videre mot ligagull.

Og det var en målkåt argentiner som herjet i sin 200. kamp i Premier League.

les også

Rondón oppløst i tårer etter McCarthys stygge benbrudd

Først var det Kevin De Bruyne som løftet ballen inn fra venstre. Sergio Agüero snek seg fri i boksen og tilsynelatende fikk satt luggen på ballen.

I den andre omgangen gikk Sterling i bakken. Dommeren pekte på straffemerket, og Agüero var sikker i duell med Newcastle-keeper Karl Darlow.

22 år gamle Jacob Murphy skapte spenning i kampen da han vippet ballen forbi Ederson i City-buret midtveis i den andre omgangen.

Men Agüero var ikke ferdig for kvelden. Argentineren var nådeløs etter Leroy Sanés flott forarbeid. Han brukte to touch på å gjøre hat tricket komplett – hans 16. scoring i Premier League denne sesongen.

Manchester City slo dermed tilbake etter at de gikk på sitt første ligatap for sesongen mot Liverpool sist.

les også

Hazard herjet med Brighton – avsluttet med rørende gest

Triumfen kommer på en dag hvor alle de store favorittene innfridde. Først Chelsea, så Manchester United og Arsenal.

De tre poengene betyr at Manchester City nok en gang har tolv poeng ned til byrival United, som ser ut til å spikre avtalen med Alexis Sánchez i løpet av kort tid.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder