UT MED ARMENE: Vegard Forren viste ofte til dommeren i løpet av kampen at han mente Flamur Kastrati (t.v.) var i overkant tøff i flere av duellene. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Forren om Kastrati-duellene: – Han gjør sitt for å irritere meg

MOLDE (VG) (Molde - Kristiansund 3–2) Moldes Vegard Forren og Kristiansunds Flamur Kastrati var nok en gang tøffe i duellene seg i mellom, men avfeier noe som helst form for strid.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Da Molde møtte Kristiansund til derby på Aker stadion mandag kveld, var det mye dueller og taklinger mellom de to lagene. To av spillerne som var en del involvert i nettopp det var Flamur Kastrati og Vegard Forren. Det har også skjedd tidligere i sesongen.

I første serierunde var det temperatur på Aker stadion da Molde møtte Sandefjord i en 5–0-seier. Til tross for det gode resultatet var det en hendelse mellom Kastrati (daværende Sandefjord-spiller) og Forren som stjal oppmerksomheten. Mens ballen var et helt annet sted plasserte nemlig Kastrati albuen hardt inn i Forrens bryst, men slapp da unna med gult kort.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

I mandagens kamp var det igjen Forren som til slutt kunne juble for seier, og han fikk også det han selv mener var et rettferdig gult kort mot seg i duell mot Kastrati.

– Han gjør sitt for å irritere meg, så gjør jeg litt for å gi tilbake og i dag var det vel jeg som fikk satt inn et fortjent gult kort, smiler Forren til VG.

Roser Kastrati

Molde-stopperen avfeier at det er en feide mellom de to spillerne, og velger heller å rose KBK-spissen.

– Det skal være slik i kampens hete. Gjerne i hver eneste kamp. I dag scorer han jo et mål og gjør det vanskelig for oss. Han er en ekkel spiss å møte, forteller Forren.

Kastrati selv trekker på smilebåndet da VG begynner et spørsmål med å mimre tilbake til Molde - Sandefjord-kampen i vår. Han forteller på lik linje som Forren at det ikke er noe ekstra betent forhold mellom de to.

– Dere i media er flinke til å skape en boost før kamper. I et derby som dette forventes det litt mer trøkk, og det skal vel være slik? spør Kastrati før han legger til:

– Dere må huske at det er jobben vår. Vi slåss for å få tre poeng slik som dere slåss for å få de beste sakene, smiler han.

– Så det er ingenting ekstraordinært mellom deg og Forren?

– Nei, nei. Vegard er en fin type, så håper jeg han syntes det motsatte, gliser KBK-spissen.

TØFFE TAK: Vegard Forren og Flamur Kastrati i en av kampens mange dueller seg i mellom. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

– Det er to vinnere

I tillegg til spillerne som begge gliste da de fikk spørsmål om kampen i kampen mellom Forren og Kastrati, var det to trenere som gjorde det samme.

– Det blir alltid litt slik, smiler Solskjær og legger til.

– Han er en god spiller og er et uromoment for oss. Rett og slett ekkel å spille mot.

Kristiansund-manager Christiansen Michelsen mener at duellene mellom Forren og Kastrati kom som følge av at det var lokalderby og ikke minst to store personligheter på banen.

– Det er to vinnere. Det er herlig og det er tøft, men de holder seg under den såkalte streken. Slike dueller tror jeg både Flamur og Vegard liker, smiler han.

Se mer statistikk for Eliteserien på VG Live.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30215472314168
2Bodø/Glimt30159664442054
3Rosenborg301410653411252
4Odd3015784540552
5Viking30138955421347
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder