Solskjær og Manchester United trakk Arsenal i FA-cupen

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United fikk en fryktelig tøff trekning i fjerde runde av ærverdige FA-cupen. Arsenal på bortebane blir utfordringen i slutten av januar.

Oppgjøret mellom Arsenal og Manchester United på Emirates blir den kampen som får aller mest oppmerksomhet i fjerde runde av cupen, som har en enormt sterk posisjon i England.

– Det er jo den største kampen. Arsenal – Manchester United. Det er ingen av de lagene som ønsket seg det der. Nå har man hele tiden sagt at de (Manchester United) har lett motstand, men nå får de en tøff test. Ole Gunnar har sagt at han ønsker å nå lengst mulig i FA-cupen, sier Jan Åge Fjørtoft i Viasat-studio.

les også

Skadesmell og cupexit for Klopp: – Han kommer til å gå berserk

– Borte mot Arsenal må han stille med alt han har. Det kommer til å bli et viktig oppgjør for begge lag. Cupen er den største muligheten for ham (Solskjær) til å vinne noe, og trofeer blir husket, supplerer VIF-trener Ronny Deila som også er gjest i Viasat-studio.

Solskjær har fått en fantastisk åpning som manager i Manchester United, og står med fem seirer på sine fem første kamper i alle turneringer. Motstanden har på papiret vært svak, men førstkommende søndag er det Premier League-oppgjør borte mot Tottenham. Deretter er det hjemmekamp mot Brighton i ligaen, før FA-cup-oppgjøret mot Arsenal.

12. februar er det Champions League-møte med PSG, før Liverpool kommer på besøk til Old Trafford.

Flere «Premier League»-oppgjør

Flere Premier League-klubber fikk før øvrig tøffe trekninger i FA-cupen. Manchester City skal også ut i et rent Premier League-oppgjør, og får besøk av Burnley. Tottenham skal spille borte mot Crystal Palace.

Dersom Newcastle slår Blackburn i omkampen neste uke, så får de besk av Watford.

Premier League-leder Liverpool røk ut 1–2 borte mot Wolverhampton i kveld, da manager Jürgen Klopp valgte å stille med et sterkt redusert mannskap.

Slik spilles fjerde runde i FA-cupen:
Swansea – Gillingham
AFC Wimbledon – West Ham
Shrewsbury/Stoke – Wolverhampton
Millwall – Everton
Brighton – WBA
Bristol City – Bolton
Accrington Stanley – Derby/Southampton
Doncaster Rovers – Oldham
Chelsea – Sheffield W./Luton
Newcastle/Blackburn – Watford
Middlesbrough – Newport County
Manchester City – Burnley
Barnet – Brentford
Portsmouth – QPR
Arsenal – Manchester United
Crystal Palace – Tottenham
* Kampene spilles i perioden 25. til 28. januar. 

NY STORKAMP: Ole Gunnar Solskjær må belage seg på flere tøffe kamper fremover. Nå venter Arsenal i neste runde i FA-cupen. Foto: Rui Vieira / TT NYHETSBYRNN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder