VIL SLÅ TILBAKE: Tottenham slo Liverpool i begge seriekampene i fjor, men har ikke slått de røde tre ganger på rad i serien siden 1912. Den statistikken vil Kenny Dalglish bevare. Foto: Neal Simpson, Pa Photos

Dalglish vil ha Spurs-revansj

(VG Nett) Sist sesong slo Tottenham Liverpool i begge seriekampene for første gang på 24 år, i dag vil Liverpool-manager Kenny Dalglish ha revansj.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

- Vi vil gjøre vårt beste for å forbedre prestasjonen fra kampen i mai, og forsøke å forbedre resultatet, sier han ifølge Liverpool Echo.

- Det er opp til spillerne å vise sin styrke på banen, fortsetter han.

Tottenham har vunnet de fire siste oppgjørene på White Hart Lane mot Liverpool, men har ikke slått de røde tre ganger på rad i serien siden 1912. Det har de en mulighet til å gjøre noe med i dag.

- Spurts kommer til å være med i toppen til siste spark på ballen. De har møtt begge Manchester-lagene og tapt, men jeg vet ikke om de var i toppform da. De er et vanskelig lag å møte, mener Liverpool-sjefen.

SMART: Tottenham-manager mener det var smart av Liverpool å hente tilbake Kenny Dalglish som manager. Foto: Stephen Pond, Pa Photos

Men det er ikke bare Dalglish og Liverpool som er ute etter revansj, sist Tottenham spilte på White Hart Lane, endte det med 1-5-tap mot Manchester City.

- Det er en stor kamp, og jeg gleder meg. Det kommer helt klart til å bli en tøff oppgave, men vi vil helt klart ikke tapte på hjemmekamper på rad, sier Tottenham-manager Harry Redknapp til klubbens hjemmeside.

VG Live følger supersøndagen:14.30: Tottenham-Liverpool
16.00: Fulham-Manchester City
17.00: Manchester United-Chelsea
18.00: Tromsø-Strømsgodset
20.00: Lillestrøm-Vålerenga
... følg også alle de andre kampene i Premier League, eliteserien og 1. divisjon minutt for minutt i VG Live

Redknapp mener også det var smart av Liverpool og hente tilbake Dalglish som manager.

- Både Kenny og jeg er fortsatt managere fordi vi ikke har mistet entusiasmen for spillet. Ingen av oss må jobbe for å betale ned renter og avdrag på huset. Vi er her fordi vi elsker å drive med dette, sier han ifølge Daily Mail.

- Roy Hodgson er en mann jeg respekterer, og jeg synes synd på ham på grunn av det som skjedde i Liverpool, men jeg må si at det var et meget smart trekk å hente Kenny tilbake. Kenny er en sann legende, og han har brakt den gode følelsen tilbake til klubben. At han er tilbake har gitt hele klubben et løft.

Og for å nevne det. Da Dalglish ledet Liverpool borte mot Tottenham 21. mars 1990 endte det med 0-1-tap, samme sesong tok også Liverpool sitt så langt siste seriegull.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool12111028101834
2Leicester City128222982126
3Chelsea1282227171026
4Manchester City1281335132225
5Sheffield United12453139417
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder