– JEG ER LA: Det var beskjeden til Zlatan Ibrahimovic etter han senket byrival Los Angeles FC. Nå sier Ibrahimovic at han er usikker på hva fremtiden bringer. Foto: Shaun Clark / Getty Images North America

Zlatan Ibrahimovic om fremtiden: – Vet ikke om jeg kan fullføre sesongen

Los Angeles Galaxy-stjernen Zlatan Ibrahimovic (37) hinter om at karrieren kan nærme seg slutten.

  • Herman Tinius Folvik

– Vi kan ikke snakke om neste sesong. Vi må først fullføre denne. Å snakke om neste sesong er vanskelig. Jeg vet ikke om jeg kan fullføre denne sesongen. Vi får se hva som skjer, sier Ibrahimovic i et intervju på klubbens hjemmesider.

les også

Zlatan senket rivalen med hat trick-show: - Jeg er LA

Kontrakten hans med Los Angeles Galaxy varer til 31. desember 2019. Ibrahimovic sier han vil avslutte karrieren «på topp».

  • VG-spesial: Alt om overgangsmarkedet

– Jeg vil spille så lenge jeg kan, men samtidig vil jeg også kunne prestere når jeg spiller. Jeg vil ikke at folk skal si «Zlatan er en eks-spiller». Jeg vil gi dem noe de ikke har sett før, og det gjør jeg fortsatt, sier Ibrahimovic.

Den 37 år gamle spissen har vært i den amerikanske vinden den siste tiden. Før Los Angeles-derbyet uttalte Ibrahimovic at han var en «Ferrari blant Fiater». Svensken fulgte opp med å score hat trick og avgjøre 3–2-kampen på denne måten:

Etter kampen fikk han kritikk for å dele ut en albue på Los Angeles FC-spiller Mohamed El-Munir. Ifølge Los Angeles Times slapp Ibrahimovic unna med en advarsel. Se og døm selv:

Kun Carlos Vela (21 mål) har scoret mer mål i MLS enn Ibrahimovic (16) denne sesongen, og den svenske veteranen er ligaens klart største profil.

Ibrahimovic var i Manchester United, PSG, Milan, Barcelona, Inter, Juventus, Ajax og Malmö før han dro til USA. Han har spilt 116 landskamper for Sverige og scoret 62 mål.

Natt til søndag venter Portland Timbers for Ibrahimovic.

Husker du drømmemålet hans?

Mer om

  1. Los Angeles Galaxy
  2. Zlatan Ibrahimovic

Flere artikler

  1. Zlatan føler seg jaktet på i USA

  2. Spår Zlatan-exit: – Noe er feil med ham

  3. Zlatan senket rivalen med hat trick-show: - Jeg er LA

  4. Zlatan presentert i Milan: Løvens siste brøl

  5. Zlatan Ibrahimovic : – Jeg er en Ferrari blant Fiater

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder