Hva er dette?

FEIRER: Trent Alexander-Arnold (t.v.) og Virgil van Dijk etter kampen mot Crystal Palace onsdag. Foto: Paul Ellis/NMC Pool / PA Wire

Virgil van Dijk: − Det stopper ikke her

Liverpool har tatt den første ligatittelen på 30 år, og Virgil van Dijk (28) har allerede begynt å tenke på neste sesong.

 • Ole Kristian Strøm
 • Rolf Brown

Her er våre oddstips!

– Den kommer jo til å starte ganske raskt etter den siste kampen i denne sesongen, sier nederlenderen i et intervju med Daily Mail.

Med 4–0 over Crystal Palace onsdag kveld viste Liverpool at gullformen er tilbake etter corona-pausen.

– Målet er å starte neste sesong på samme måte. Vi er et lag som kan fortsette å utvikle oss. Vi har spillere som kan utvikle seg og ta store steg. Å vinne ligaen kan bli en ny erfaring som kan gjøre at de tar det neste steget, sier Liverpool-stjernen i intervjuet med Daily Mail.

Han snakker altså allerede om 2020/21 - som den naturligste ting av verden - etter at gullet er sikret for 2019/20.

– Det stopper ikke her. Vi ønsker å fortsette, vi vil ta det inn i neste sesong også, fordi den starter raskt. Sjefen har også snakket med oss om det, ​​og sa at det vi gjør i de siste kampene vil angi tonen for neste sesong.

Eurojackpot fredag - 470 mill.!

Statistikken viser at Liverpool under Jürgen Klopp og før Virgil van Dijk ankom, hadde en seiersprosent på 52,7 i Premier League. Med van Dijk har det økt til utrolige 79,3 prosent.

Før van Dijk hadde Liverpool en faktor på 0,96 på «forventede baklengsmål», mens det med nederlenderen som midtstopper nå er 0,83.

les også

Fersk rapport: Manchester United får flest straffer

Mer van Dijk-tall: Han har altså startet 82 Premier League-kamper på rad. 41 av disse kampene - nøyaktig halvparten - har endt med null baklengsmål for Liverpool. 53 baklengsmål totalt er 0,65 per kamp.

Her kan du spille Lotto!

– Hvis vi vinner tittelen denne sesongen, så vil vi prøver å beholde den. Det er det vi sikter på, men alle vet hvor vanskelig det er, spesielt i England, sier Virgil van Dijk i intervjuet med Mail.

– Vi prøve å forsvare Champions League-tittelen, men det var ikke mulig.

les også

På lønnstoppen, men spiller ikke: – Han er som dårlig lukt

Liverpool har vunnet 28 av 31 kamper denne sesongen og har tapt bare én gang - en arbeidsulykke mot Watford.

– Han kunne ha røykt sigar i 2. omgang, skrev Liverpool Echo om van Dijk etter onsdagens kamp mot Crystal Palace. Som stopper var han nærmest arbeidsledig.

Kommer så Liverpool til å forsterke troppen i sommer? Liverpool Echo skriver at det kan komme til å ende med null signeringer - for andre sommeren på rad. Klubben valgte blant annet å trekke seg fra kampen om goalgetteren Timo Werners underskrift.

les også

Ekspert: – Klopp har allerede oppnådd mer enn Guardiola i England

Ifølge Corriere Dello Sport har Liverpool lagt inn bud på den ettertraktede Napoli-forsvareren Kalidou Koulibaly - men trenger de egentlig en midtstopper?

Liverpool skal også ha forhørt seg om Wolverhamtons kraftpakke Adama Traore, ifølge Mirror, og Liverpool Echo skriver at Arsenals Buyako Saka er i Jürgen Klopps søkelys.

VG-tips: Juventus-seier

Det spilles ingen Liverpool-kamp eller en annen match i Premier League i dag. Juventus - Lecce møtes derimot i italiensk Serie A.

Juventus har skaffet seg et fint utgangspunkt for å sikre seg nok en ligatittel. Torino-laget er fire poeng foran tabelltoer Lazio, som røk borte mot Atalanta på onsdag.

To mål før pause var nok for Juventus i mandagens bortekamp mot Bologna (2–0). Samme kveld røk Lecce 1–4 hjemme for Milan. Og det har vært melodien for laget fra Sør-Italia en stund nå. Forsvaret er bare så altfor skrøpelig - noe 15 baklengsmål på tre siste kamper er en bekreftelse på.

Juventus er ubeseiret hjemme. De har scoret minst to ganger i syv strake hjemmekamper i serien, og bør kunne finne nok åpninger mot bunnsjiktlaget Lecce.

Vårt forslag er hjemmeseier med 0–2-handikapp til 2,05 i odds. Spillet må kombineres, fristen er kl. 21.40 og Strive sender matchen.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Everton6411149513
2Liverpool64111514113
3Wolverhampton Wanderers 741288013
4Aston Villa5401125712
5Chelsea7331149512
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mer om

 1. Tippetips
 2. Italiensk fotball
 3. Juventus FC
 4. Liverpool FC
 5. Premier League

Flere artikler

 1. Virgil van Dijk kan tangere 24 år gammel rekord

 2. Heldig Liverpool reddet av selvmål

 3. Everton-spissen: Det er tre stoppere som er bedre enn van Dijk

 4. Van Dijk må opereres etter skrekktaklingen

 5. Van Dijk omtales som «lat og nonchalant»: – Vi smiler av kritikken

Fra andre aviser

 1. Liverpool satte ny klubbrekord

  Aftenposten
 2. De Bruyne kåret til årets spiller i Premier League

  Aftenposten
 3. Eksperter om Liverpools skadekrise: – Kan ødelegge hele sesongen

  Aftenposten
 4. De Bruyne kåret til årets spiller i Premier League

  Fædrelandsvennen
 5. Eksperter om Liverpools skadekrise: – Kan ødelegge hele sesongen

  Bergens Tidende
 6. Klopp med bønn til Liverpool-fansen

  Aftenposten

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no