IDRETTSPAR: Veton Berisha er fotballspiller, mens Benedicte Maaseide er sandvolleyball-spiller som sin far en gang var. Her er en selfie av paret på ferie i Nürnberg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt , NTB Scanpix/Privat

Berisha fant lykken med milliardærdatter Maaseide

Landslagsspissens nye flamme: – Pappa elsker ham!

Veton Berisha (21) scoret sitt flotteste mål i april: Benedicte Maaseide (20), datteren til treningssentergründer og tidligere sandvolleyballspiller Bjørn Maaseide.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

– Vi har det helt fantastisk, sier Benedicte Maaseide til VG.

Hun og landslagsspiller Veton Berisha hadde kjent hverandre en god stund før de bestemte seg for å bli et par i vår. Siden den gang har de reist mellom Stavanger, der Maaseide holder til, til den tyske byen Fürth, der Berisha spiller til daglig.

– Han pendler ekstremt mye mellom Stavanger og Fürth (Tyskland). Han er en skikkelig god gutt. Sykt flink til å gi meg oppmerksomhet, sier 20-åringen.

VG-leserne vurderer de norske landslagsspillerne: Sjekk den brutale dommen!

Benedicte Maaseide er sandvolleyballspiller og vurderer i disse dager om hun skal satse mot OL i 2020. Kanskje ikke så rart; faren hennes er tidligere EM-vinner i samme idrett, Bjørn Maaseide.

VG Pluss: Kjærestene forteller om landslagsgutta (innlogging)

Etter karrieren er han skaffet seg verdier for over én milliard kroner, ifølge Kapital. Han er den desidert rikeste tidligere idrettsutøveren i Norge.

Båttur

HAR HENDENE FULLE: Elixia-grunder Bjørn Maaseide er blitt styrtrik av treningsindustrien. Foto: Klaudia Lech , VG

– Pappa elsker ham (Veton)! sier Maaseide.

Bjørn Maaseide demper ordbruken litt:

– Han er en veldig bra kar, sier han til VG.

Husker du denne? Bjørn Maaseide snakket åpent til VG i februar om samlivsbruddet med kona Linda.

– Jeg registrerte at det var en Viking-spiller som drev og lusket rundt huset vårt i våres. Jeg tenkte ikke så mye på det. Plutselig ble han med familien på båttur. Det virker som de har en positiv innvirkning på hverandre.

«Jordnær»

Både far og datter var til stede på Ullevaal for å følge landskampen mellom Norge og Ungarn torsdag (0-1). Veton Berisha fikk dessverre ikke, sett med familiens Maaseides øyne, et innhopp når landslagsarenaen ropte etter scoring i annenomgangen.

Benedicte Maaseide skryter av kjæresten:

– Han kan ringe til meg og hvis han har spilt tidenes kamp, er det meg og mitt han er interessert i. Jeg ble veldig sjokkert over hvor god han er til sånt. Han er en gutt som bryr seg om andre. Han er veldig jordnær, rett og slett.

VG Pluss: Kjærestene forteller om landslagsgutta (innlogging)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder