SLITER: Stefan Johansen er ute i kulden i Fulham. Foto: TONY O'BRIEN / Reuters

Stefan Johansen klar for utlån til West Bromwich

Sent torsdag kveld fikk VG opplyst at landslagskaptein Stefan Johansen (28) lånes ut til Championship-klubben West Bromwich. Og Fulham bekrefter at de har signert Håvard Nordtveit.

Artikkelen er over ett år gammel

Kilder opplyste til VG at Johansen og hans agent Tore Pedersen befant seg hos klubben i West Midlands for å gjennomføre om en låneavtale på Deadline Day.

Natt til fredag bekreftet West Bromwich signeringen:

les også

Disse spillerne kan bli solgt på «Deadline Day»

Pluss content

Nordtveit signerte for Fulham

Overgangsvinduet stengte ved midnatt norsk tid. Stefan Johansen har bare startet én kamp for Fulham siden Claudio Ranieri tok over som manager i november, og den siste tiden har han ikke engang vært en del av kamptroppen til London-klubben.

Nå vender han tilbake til Championship, andre nivå i det engelske ligasystemet der han spilte de to siste sesongene med Fulham. Denne gangen til den nåværende fjerdeplassen West Bromwich.

les også

Johansen fikk melding av lagkamerat om Fulham-sparking

Johansen er ikke den eneste norske landslagsspilleren som er på flyttefot. Nå bekrefter «the Cottagers» at Håvard Nordtveit blir en del av klubben på Deadline Day, Nordtveits tredje Premier League-klubb i London (etter Arsenal og West Ham).

– Jeg er veldig glad for å få muligheten til å komme tilbake til Premier League og forhåpentligvis bidra til å sikre Fulham en plass. Det ville være noe jeg ville sette høyt på lista i karrieren min, sier Nordtveit selv i en kommentar til Fulhams hjemmeside på nett.

Det til tross for at Nordtveit i et intervju med tyske Kicker i fjor fortalte at han anser Premier League som et lukket kapittel.

– Vi har et hus der, så jeg drar kanskje tilbake dit på ferie. Men det er over for meg i Premier League, sa Nordtveit.

Omar Elabdellaoui har blitt nevnt i forbindelse med en mulig overgang til Southampton. Backen har ikke besvart VGs henvendelser.

les også

West Ham betalte 39 mill. for å kvitte seg med Nordtveit

Selnæs-drama

I tillegg er Ole Kristian Selnæs involvert i et pikant overgangsdrama i franske Saint-Étienne. Trønderen skal ifølge den franske storavisen L’Équipe ha forlatt klubbens treningsleir tirsdag ettermiddag i et forsøk på å presse frem en overgang.

Selnæs spilte ikke i Saint-Étiennes 1–1-kamp borte mot Nantes onsdag kveld, og en av hans representanter, den svenske agenten Anders Carlsson, var ifølge VGs opplysninger i et møte med den franske klubben for å diskutere mulighetene for en overgang til kinesiske FC Shenzen.

Saint-Étienne krever angivelig 10 millioner euro for nordmannen, mens kineserne foreløpig kun er villige til å tilby seks millioner.

Det kinesiske overgangsmarkedet er imidlertid åpent frem til den 28. februar, så en Selnæs-overgang trenger ikke nødvendigvis å finne sted torsdag kveld.

Dersom Saint-Étienne klarer å skaffe seg en erstatter for nordmannen før midnatt, vil et salg av Selnæs i februar være mer sannsynlig.

Saint-Etienne bekreftet signeringen av Valentin Vada på lån fra Bordeaux sent torsdag kveld. Deres andre midtbanespiller på lån i dag, tidligere torsdag signerte den franske klubben midtbanespilleren Youssef Aït Bennasser på lån fra Monaco.

Det kan være et grep for å være rustet på livet etter Selnæs.

Det var TV 2 som først omtalte Selnæs’ mulige overgang til Kina. Torsdag var nordmannen tilbake på treningsfeltet til Saint-Étienne, får VG opplyst.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder