MISFORNØYD: José Mourinho skal være misfornøyd med mangelen på forsterkninger under overgangsvinduet i sommer. Foto: Andreas Gebert / Reuters

Avis: Slik var maktkampen mellom Mourinho og United

Manchester United nektet å innfri José Mourinhos ønsker på overgangsvinduet, hevder britisk avis.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL
les også

VGs Premier League-tips: Derfor kan kun Liverpool true City

Etter at overgangsvinduet i England stengte torsdag ettermiddag, skriver The Guardian om maktkampen som skal ha pågått på innsiden av verdens rikeste klubb den siste tiden.

Tipster gir deg dagens beste oddstips!

Flere spillere, for det meste midtstoppere, har nemlig blitt koblet sterkt til Manchester United inn mot overgangsfristen, uten at det endte i noen overgang. Dette skyldes ifølge The Guardian at klubben, med Ed Woodward i første rekke, ikke syntes at Mourinhos ønskesigneringer var verdt pengene eller ikke var bedre enn de nåværende alternativene.

les også

Daily Mail: Pogba desperat etter å forlate Manchester United

Fra før har Mourinho fem midtstoppere til disposisjon: Chris Smalling, Phil Jones, Victor Lindelöf, Eric Bailly og Marcos Rojo. I sommer skal han ha ønsket seg en storsignering i denne posisjonen, og tre spillere virket spesielt aktuelle: England-suksessen Harry Maguire fra Leicester, Tottenhams belgiske bauta Toby Alderweireld og Bayern München-stjernen Jérôme Boateng.

MOURINHO-ØNSKE: England-stopper Harry Maguire skal ha vært på José Mourinhos ønskeliste i sommer. Foto: FRANCK FIFE / AFP

Irritert Mourinho

Men «til Mourinhos intense irritasjon», som The Guardian skriver, skal United ha konkludert med at ingen av spillerne var bedre enn de nåværende samt at de kunne kostet over 70 millioner pund uten å styrke laget nevneverdig.

les også

Eksperter: Se opp for disse Premier League-nykommerne

Manchester United skal ha vært bekymret for at Mourinho, med en historikk som tilsier at han aldri blir værende lenge i klubbene sine, ønsket signeringer for å styrke laget på kort sikt fremfor en strategisk vurdering av hva som vil være best for klubben de neste årene. Derfor skal de også ha nektet manageren å kvitte seg med unge spillere som Anthony Martial og Luke Shaw.

les også

Sánchez vil ha storsignering til Manchester United

Ifølge The Guardian var det to midtstoppere Manchester United-styret gikk gode for: Raphaël Varane og Diego Godín. Men ingen av overgangene skal ha vært mulige å gjennomføre.

– Det er på tide for meg å slutte å tenke på overgangsmarkedet nå, for det stenger, så jeg må fokusere på spillerne jeg har, uttalte Mourinho på torsdagens pressekonferanse i forkant av serieåpningen mot Leicester.

VGs tips: Sánchez-scoring

Der skal Manchester United – til tross for seks mann på fraværslisten – naturligvis være store favoritter mot et lag som har mistet sin kanskje beste spiller i Riyad Mahrez denne sommeren, og som avsluttet fjorårssesongen svakt under Claude Puel.

Til tross for at det stort sett har vært negativ stemning rundt Manchester United i sommer, finnes det spesielt ett lyspunkt: Alexis Sánchez. Chileneren var skuffende etter overgangen i januar, men har virket sylskarp i sesongoppkjøringen etter en rolig sommer uten mesterskap.

Vi anbefaler derfor et spill på Alexis Sánchez-scoring i serieåpningen til 2,30 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium, spillestopp er klokken 20.55.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool98102171425
2Manchester City96122992019
3Leicester City9522168817
4Chelsea95221914517
5Arsenal94321312115
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder