VIL SPILLE I UTLANDET: John Arne Riise har oppholdt seg i Oslo mens han venter på et tilbud som avgjør hvor han fortsetter fotballkarrieren. Foto:Kyrre Lien,VG

Madrid kan bli neste stopp for John Arne Riise

La Liga-klubben Rayo Vallecano er på jakt etter en ny venstreback, og det kan bli John Arne Riise.

Artikkelen er over fem år gammel

Det er sportsavisen AS som skriver at Madrid-klubben er i forhandlinger med 33-åringen.

Til VG har Riise tidligere uttalt at «det har vært en del interesse fra Spania også. Men det har ikke vært et skriftlig tilbud ennå. Jeg forholder meg ikke til noe før det foreligger.»

Kritiserte Fulham-sjefen

En overgang begynner å haste. Det er bare fire dager til det internasjonale overgangsvinduet stenger og seks dager til det lukker i England.

Hovedstadslaget Rayo Vallecano ble nummer 12 i den spanske toppdivisjonen sist sesong og er inne i sin fjerde sesong på rad i La Liga.

Riise har tidligere koblet seg selv til Premier League-klubben Aston Villa. Det ble muntert avvist av manager Paul Lambert som på en pressekonferanse svarte at John Arne Riise var en han ikke hadde tenkt på engang.

Klubbløse Riise: - Det er rart å ikke spille (Krever innlogging)

33-åringen får overskrifter i internasjonal presse også denne uken etter at han gikk til angrep på sin tidligere sjef i Fulham, Felix Magath.

- Han var fair med meg, men han kom til en klubb og visste ikke hvor spillerne spilte på banen. Jeg mener at hvis man kommer til en klubb som manager, så må du gi spillerne humør. Han gjorde det stikk motsatte, og i verksatte ting som spillerne ikke likte. Det var mye rart som skjedde, sa Riise da han var gjest i TV 2s Premier League-studio mandag.

- Har gjort rare ting

Fulham, som kvittet seg med både Riise og Brede Hangeland etter nedrykket til 1. divisjon, ligger sist på tabellen med fire tap på rappen. Det overrasker ikke John Arne Riise.

- Fulham har gått vekk fra det stabile, og det som kjennetegnet klubben. Vi merket det godt da vi var der. Og det er ikke bare managerens feil. Det er også de høye herrene i klubben som har gjort en del rare ting som jeg ikke forstår, sa Riise i TV 2s fotballstudio.

PS! Jan Berg spilte i Rayo Vallecano i 1989/90-sesongen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder