REGJERENDE MESTER: Caroline Graham Hansen og Wolfsburg er regjerende mestre i Champions League. Det er slettes ikke sikkert at de klarer å repetere den bragden nå. Foto:Cornelius Poppe,NTB scanpix

Hansen og Wolfsburg skuffet i Champions League-semi

Regjerende mester Wolfsburg, med Caroline Graham Hansen på laget, tapte 0-2 mot Paris Saint-Germain i første semifinale i mesterligaen.

Artikkelen er over fem år gammel

Den tyske klubben har vunnet mesterligaen to år på rad. Nå har laget en stor jobb foran seg om det skal forsvare tittelen.

For i dagens første semifinaleoppgjør mot Paris Saint-Germain var det de franske gjestene som tok et langt steg mot finaleplass. Sabrina Delannoy og Shirley Cruz Traña sørget for at den franske hovedstadsklubben ledet 2-0 til pause. Det ble også sluttresultatet.

Caroline Graham Hansen spilte hele kampen for vertene, som dermed må vinne med minst to mål i returoppgjøret neste helg.

Les også: Norsk stortalent blir lagvenninne med Graham Hansen

Det første baklengsmålet kom i det 12. minutt på et svært omdiskutert straffespark. Cruz doblet ledelsen et kvarter senere, og Wolfsburg greide aldri å svare.

I en het avslutning av kampen ble gjestenes Kheira Hamraoui utvist i det 87. minutt. Noen minutter tidligere var Wolfsburg-trener Ralf Kellermann vist på tribunen for protester.

Wolfsburg tapte for første gang på 25 mesterligakamper.

I den andre semifinalen møtes Frankfurt og Brøndby søndag. Returkampene spilles neste helg. (NTB)

Les også

Flere artikler

  1. Graham Hansen matchvinner – men Hegerberg til semifinalen

  2. Ingen norske møter i kvartfinalen: Hegerberg mot Bayern München i Champions League

  3. Drømmen om trippeltriumf brast for Wolfsburg: Graham Hansen: – Er kjempeskuffet

  4. Holstad mester på benken

  5. Hegerberg scoret da Lyon vant cupfinalen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder