Skarsfjord: - Birkir, du kunne vært toppscorer!

FOTBALL

BERGEN ( VG Nett) (Brann-Aalesund 2-1) Birkir Mar Sævarsson scoret Branns 1-0 mål, men hadde store sjanser til å sette flere.

  • Thomas Brakstad
Publisert:

- Etter kampen tok jeg alle spillerne i hånden og takket dem for kampen. Til Birkir sa jeg at han kunne vært toppscorer i eliteserien om han hadde scoret på alle sjansene han hadde, sier Skarsfjord.

Les også:- For alt jeg vet kan de ha ansatt ny trener

Selvsagt - Skarsfjord overdriver godt her, men Sævarsson hadde i tillegg til målet sitt to kjempesjanser på hodet.

VGTV:Sjekk Sævarssons scoring og to kjempemisser!

Første for sesongen

Mot Aalesund steg han til værs og headet Brann i ledelsen etter 13 minutter. På corneren fra Petter Vaagan Moen snek han seg inn fremfor Tor Hogne Aarøy og skallet rødtrøyene i ledelsen.

- Det er ikke ofte jeg scorer så det var veldig gøy å få score igjen, sier Sævarsson.

VG Nett-leser:- Dette Brann-laget er langt fra friskmeldt!Diskuter!

Vanligvis ligger han igjen på offensive dødballer - mot Aalesund fikk han endelig sjansen til å gå inn i boksen for å score.

- Det var veldig gøy å få lov å gå inn i feltet. Vanligvis står jeg igjen på midtbanen for å demme opp for raske spisser med farten min, men jeg har veldig lyst å få sjansen oppe i feltet flere ganger, sier Særvarsson.

Vil score flere

I tillegg til en scoring på hodet hadde han to store sjanser til.

- Jeg burde ha scoret på dem. Det er 100% sjanser, men får jeg jobbe litt med teknikken min på headingene så sitter den nesten gang, sier Sævarsson.

Trener Rune Skarsfjord skryter av den kjappe islendingen.

- Han er egentlig ganske god på hodet. Den store farten hans og det at han er uredd gjør han til en god hodespiller, sier Skarsfjord.

Om han får sjansen til å gå frem på dødball ved flere anledninger er ikke bestemt.

- Det er veldig trygt å ha han liggende der bak også, for det er ingen spisser i serien som løper fra han, sier Skarsfjord.

Her kan du lese mer om