Solskjær tok pressen på sengen: – Jeg må gå!

LEICESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (45) skapte full forvirring blant journalistene på King Power Stadium da han dukket opp på pressekonferansen umiddelbart etter kampslutt. United-manageren skulle nemlig til Frankrike og hadde dårlig tid.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Nordmannen og hans presseansvarlige Karen Shotbolt hadde tydeligvis svært dårlig tid etter 1–0-seieren borte mot Leicester. For de aller fleste journalistene hadde ikke rukket å komme seg ned fra pressetribunen til pressekonferanserommet hvor Solskjær delte sine tanker om kampen.

– Vi har dårlig tid. Vi rakk ikke å gjøre TV-intervjuer engang, sa Shotbolt etter å ha entret rommet sammen med Solskjær bare fire minutter etter kampslutt.

les også

Solskjær hyller fansen etter sliteseier: – Fantastisk

Da var det bare VG og to andre journalister som hadde rukket å innta plass, og Solskjærs tidlige entré ble møtt med forundring. Det resterende pressekorpset på flere titalls journalister skjønte lite da de kom inn i rommet og så at Solskjær var godt i gang med å uttale seg om kampen.

– Takk! Jeg må gå! Cheers, sa Solskjær og reiste seg fra podiet etter bare fem minutter.

Få siste nytt om Ole Gunnar Solskjær og Manchester United i vår Solskjær-spesial!

Så forlot han rommet og gikk rett i en bil som ventet utenfor. Dermed måtte fortvilte britiske journalister gå på jakt etter noen som hadde lydklipp av hele pressekonferansen slik at de kunne gjøre jobben sin.

– Dette har jeg aldri opplevd før, sier en forbløffet britisk journalist.

Det viste seg at Solskjær måtte kjappe seg for å rekke et privatfly som skulle ta ham til Frankrike for å se toppkampen mellom Lyon og PSG:

Sistnevnte er Manchester Uniteds motstander i Champions League om litt over en uke.

Før han forlot Leicester i skyhøy fart hadde han blant annet snakket om nervene som preget slutten av 1–0-seieren over seriemesterne fra 2016, som skapte flere store sjanser på tampen av kampen.

– Det blir selvfølgelig litt nervepirrende mot slutten når du bare leder 1–0. Alt kan skje i den boksen. Jeg tror Harry Maguire (Leicesters midtstopper) har en magnet på hodet, for ballen treffer ham alltid. En fantastisk spiller i boksen. Vi visste at vi måtte forsvare oss. Guttene våre blokkerte og kastet seg inn med kroppen. Det var fantastisk innsats. De kjempet for hverandre, sier Solskjær.

Solskjær var fornøyd med førsteomgangen og vinnermålet som kom etter en strålende pasning fra Paul Pogba til Marcus Rashford.

– Fantastisk pasning av Paul, veldig god avslutning av Rashford. Det var en god start, sier 45-åringen, som var mindre tilfreds med andre omgang:

– Vi brydde oss mer om resultatet enn om prestasjonen, og det viste seg. Vi klarte ikke å sette sammen pasninger, vi klarte aldri å kontrollere kampen som vi ville, men vi slipper unna med tre poeng. Det er fantastisk og en veldig god reaksjon etter forrige ukes skuffende kamp mot Burnley.

KOM OG GIKK: Her satt Ole Gunnar Solskjær i få minutter før han overrasket pressen og forsvant. Foto: Arilas Berg Ould-Saada, VG.

Han sier at han ikke er altfor fornøyd med prestasjonen fordi han vet at laget kan gjøre det mye bedre. Men Leicester er et lag som den siste drøye måneden har skapt store problemer for storklubbene, med seirer over Chelsea og Manchester City og uavgjort mot Liverpool.

– De er et godt lag. Vi visste at dette kunne være en kamp der vi kunne slite. Men vi startet bra og fikk det første målet. Det er jeg veldig fornøyd med.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool27261064174779
2Manchester City27183668293957
3Leicester City27155754272750
4Chelsea2713594537844
5Manchester United27118841291241
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder