TILBAKE TIL TORINO: Paul Pogba spilte for Manchester United mot Juventus og Paulo Dybala (t.v) i november. Til høyre står Miralem Pjanic. Foto: Antonio Calanni / TT NYHETSBYRÅN

Juventus presser for å få Pogba tilbake i januar

Mens superstjernen Paul Pogba (25) sitter på benken under José Mourinho (55) i Manchester United, vurderer hans tidligere klubb Juventus en mulig sjokkretur for franskmannen.

Det hevder i alle fall italienske Tuttosport, ifølge Daily Mail.

Den italienske klubben skal være villig til å legge nærmere 800 millioner kroner for å få 25-åringen «hjem» til Torino. I 2016 ble han verdens dyreste fotballspiller da han gikk til Manchester for nærmere 975 millioner kroner for to år siden.

Dette skjer samtidig som at Pogba har blitt henvist til benken i de to siste kampene mot henholdsvis Arsenal (2–2) og Fulham (4–1). I siste kamp ble Scott McTominay (22) foretrukket på sentral midtbane.

Ifølge The Guardian skal Pogba være sjokkert over å ha blitt utelatt av Mourinho.

les også

Reagerer med undring på Mourinhos uttalelse om spillerkvalitet

Han ble også utelatt fra start i 1–0-seieren mot Young Boys, og etter at han var tilbake i startelleveren i 2–2-kampen mot Southampton skal Mourinho ifølge Independent ha tatt for seg Pogba nok en gang.

Men Pogba herjet da United møtte Young Boys i september - se videoen under:

Tidligere i sesongen har franskmannen blitt fratatt rollen som visekaptein, og i september dukket det opp videobilder fra Manchester United-treningene som tydet på at forholdet mellom de to var alt annet enn hjertelig.

les også

Irritert Pogba med tirade til VG: – Ikke rør ham!

TIPS:

Under 2,5 mål.Det er et aldri så lite dilemma å finne oddsspill når så mye er avgjort. Har du mulighet til å vente med oddsspillene før lagene er klare er det en fordel.

Men: Valencia havner på tredjeplass i gruppe H uansett hva som skjer. Manchester United kan klare førsteplassen. Men må da vinne her, samtidig som at Juventus roter seg bort mot Young Boys. Med all respekt så er ikke det et veldig sannsynlig scenario.

På Uniteds flytur til Valencia i går manglet en rekke folk: De Gea (k), Dalot (f), Smalling (f), Shaw (f), Lindelöf (f), Darmian (f), Matic (mb), Martial (a) og Sánchez (a). Kun ett tap på i alt ni siste kamper en godkjent flyt. Men Liverpool-kampen på søndag betyr så mye mer enn denne.

Valencia er på 15.plass i spansk La Liga med bare tre seirer på 15 ligamatcher. Gabriel (f), Gaya (f) og Guedes (mb) er ute. Det endte 0-0 i det omvendte oppgjøret. Vi foreslår et spill med kun to utfall.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder