VIKTIG BRIKKE: Joshua King er blitt en viktig brikke for Lars Lagerbäck. Her under en trening i San Marino i fjor. Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

Joshua King usikker til Bulgaria-kampen: - Greide nesten ikke å gå

ULLEVAAL/STORO (VG) Den norske spissen forlot treningen på Ullevaal etter rundt tjue minutter, etter at han fikk en tøff smell mot Slovenia.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Jeg fikk en smell i første omgang mot Slovenia, og ankelen hovnet veldig opp dagen etter. Jeg haltet i går, jeg går normalt i dag, men det var vondt da jeg jogget. Håper smerten lindrer seg til i morgen. Jeg gikk av trening for ikke å gjøre det verre. Nå må jeg bruke de ekstra timene på å få den hundre prosent, sier King til VG mandag ettermiddag.

Han innrømmer at han ikke kunne spilt om kampen mot Bulgaria ble spilt mandag og ikke tirsdag. Sen kampstart, klokken 20.45, gir King et par ekstra timer til å lege ankelen.

les også

Uaktuell Sander Berge forlater troppen - Martin Ødegaard inn

– Alt kan skje

– Hver eneste time teller med skader som det her, sier King.

– Hvor trygg er du på at du rekker kampen mot Bulgaria?

– Akkurat nå vil jeg ikke kommentere det. Alt kan skje. I går greide jeg nesten ikke gå, i dag går jeg vanlig, sier King.

Kings spissmakker mot Slovenia, Tarik Elyounoussi, sier de har planen klar for hvordan de skal få revansje mot bulgarerne:

26-åringen har hatt en fin sesongstart i Premier League med Bournemouth og leverte en ny god landskamp mot Slovenia i 1–0-seieren, der han også var involvert før seiersmålet til Ole Kristian Selnæs.

Det til tross for ankelsmellen han fikk tidligere i kampen, som King sier han løp av seg ute på Ullevaal-gresset på lørdagskvelden. Midt på dagen mandag var det riktignok smertefullt for Norges stjernespiss å jogge, men på pressekonferansen tonet Lagerbäck ned Kings fravær med at andre halvdel av treningen var frivillig.

les også

Slik gjør Lagerbäck Ullevaal til Norges fort: – Vi er utrolige vanskelige

– Bør bli klar

– Noen av spillerne fikk gå for å lade batteriene, kan man si, forklarte Lagerbäck på spørsmål om King gikk av med skade.

– Så han blir klar mot Bulgaria?

– Etter det jeg vet, om det ikke har skjedd noe annet, så bør han bli klar, sa landslagssjefen.

Også Markus Henriksen forlot treningen tidlig, men heller ikke han har noen større problemer, forklarer Lagerbäck. Martin Ødegaard har på sin side kommet inn i troppen, og trente med en støttebandasje på sin høyre hånd. Drammenseren trente imidlertid for fullt.

PS! NFF har solgt 8 000 billetter til tirsdagens kamp mot Bulgaria på Ullevaal Stadion, klokken 20.45.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder