HAR STERK TRO PÅ AVANSEMENT: FC København-trener Ståle Solbakken. Foto: Simen Grytøyr

Solbakken med skyhøy selvtillit

FC København-trener Ståle Solbakken er sikker på at hans lag tar seg videre til Champions League, til tross for bare 1-0 hjemme mot Apoel Nikosia.


- Det var den mest arrogante trener jeg noensinne har møtt, sa en kypriotisk journalist etter Solbakkens pressekonferanse dagen før den avgjørende Champions League-kvalifiseringskampen på Kypros.

Den norske treneren var nemlig fylt med selvtillit, noe som var tydelig i svarene hans. Blant annet da han fikk spørsmål om han tror FCK kan gå videre dersom laget spiller på samme måte som da det ble 1-0 i Parken.

Vil ha mange tilskuere

- I Parken vant det beste laget. Så spørsmålet bør være hvor godt dere har tenkt å spille, svarte Solbakken, som heller ikke tror heksegryta i Nikosia vil plage den danske klubben.

- Heller 23.000 tilskuere enn to. Det passer mine spillere bra. De er vant til å takle sånne situasjoner, sa Solbakken.

- Dere bør være redde

Nordmannen måtte også svare på om FCK har trent på straffespark. Kampen kan bli avgjort på straffer dersom Apoel vinner 1-0 onsdag.

- Vi har meget gode straffesparkskyttere, og vi har aldri tapt en konkurranse mens jeg har vært i klubben. Så dere bør være redde om det blir slik, sa Solbakken.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder