Her er Legia-supporterne på Ibrox. Midt i blant dem, med skyggelue, står Bournemouth-målvakten Artur Boruc, tidligere Legia-keeper. Foto: Rob Casey - SNS Group / SNS Group

Slik tilbrakte Premier League-keeperen torsdagskvelden

Ta en god titt på bildet. Omtrent midt på, med t-skjorte og caps, står Bournemouth-målmannen Artur Boruc (39).

Her er lørdagens oddstips!

Rundt seg har han ultras-tilhengerne til Legia Warszawa, hans gamle klubb.

De møtte Rangers i Europa League-kvalifisering. Og Boruc har en fortid som keeper i Celtic. Hvilket betydde at han hadde dobbel grunn til å heie på Rangers’ motstander torsdag.

Lørdag er Lotto-dag. Nå er det ca. 29 millioner kroner i førstepremiepotten - spill her før kl. 18.00!

Bilder fra tribunen viser at Boruc til og med brukte en ropert for å oppmuntre Legia-supporterne til innsats. Det hjalp i 90 minutter. Men på overtid scoret skottene og gikk dermed inn i Europa League med 1–0 seier.

les også

VGs Premier League-tips: Liverpool er favoritter – 30 år etter siste gull

Pluss content

På sosiale medier spekuleres det i om bildene fra tribunen på Ibrox vil koste Boruc plassen på benken mot Leicester lørdag. Aaron Ramsdale (21) har stått samtlige tre ligakamper til nå, og polakken sendte neppe noen god søknad om plass fra start med sin Glasgow-tur.

Den skotske utgaven av Sun skriver at Boruc er en kulthelt blant Legia-fansen etter å ha tilbrakt seks år av sin karriere i hovedstadsklubben.

Gjennom klubbens offisielle Twitter-kanal sendte Bournemouth-målvakten på forhånd en melding til Legia-fansen om at han ville være til stede blant dem i torsdagens kamp.

les også

Aguero-dobbel senket Bournemouth: Målfest for City-angriperne

– Jeg vil invitere dere til Rangers-kampen, sa Boruc, som spilte i Celtic fra 2005 til 2010 og fikk over 150 kamper.

Han var i flere kontroverser i Celtic-tiden, blant etter å ha korset seg foran Rangers-fansen. Dette gjorde at han siden fikk tilnavnet «The Holy Goalie». Torsdag hadde forøvrig de polske supporterne med seg et svært banner med bilde av pave Johannes Paul II - polakken som var katolikkenes leder - for å irritere det protestantiske Rangers ekstra.

VGs tips: Hjemmeseier

Leicester bør vinne en kamp som dette for å kunne innfri sine ambisjoner om å blande seg inn topp seks-sjiktet. Hjemmelaget har begynt sesongen bra, selv om det ennå kanskje mangler noe på å helt nå tetsjiktet.

Bournemouth står med en 1–1–1 -flyt på tre åpningskamper. Og det er omtrent det man kan forvente av den klubben. Åtte mann på skadelisten er derimot i meste laget for en klubb som her spiller sin tredje kamp på seks dager.

Spillforslaget er hjemmeseier til 1,63 i odds og spillestopp er kl.15.55.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool23221054153967
2Manchester City24163565273851
3Leicester City24153652242848
4Chelsea2412484132940
5Manchester United249783629734
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder