VIL IKKE KOMME FOR TIDLIG: Ole Gunnar Solskjær mener spillerne ikke får forberedt seg godt nok hvis de tilbringer for lang tid i små bortegarderober før kamp. Foto: Tim Goode / EMPICS Sport

Solskjær med garderobe-kritikk: – Har du vært der?

WOLVERHAMPTON (VG) Manchester United-bussen ankom nok en gang stadion like før fristen, men Ole Gunnar Solskjær (46) har en forklaring på hvorfor han ikke vil ankomme enkelte bortekamper for tidlig.

Før bortekampen mot Watford den 22. desember ankom spillerbussen – med Solskjær om bord – nøyaktig én time før kampstart etter å ha støtt på trøbbel i trafikken.

Lørdag kjørte den inn foran Molineux Stadium i Wolverhampton én time og ti minutter før kampstart.

Lagoppstillingene må leveres til dommeren senest én time før kampstart, og det er vanlig at lag ankommer minst halvannen time før.

les også

Solskjær må spille omkamp: – Vi så sløve og slitne ut

United-bussens sene ankomst ble et tema på Solskjærs pressekonferanse etter 0–0-kampen mot Wolverhampton i FA-cupen. Nordmannen avfeier at det er et problem og kommer med forklaringen på hvorfor de noen ganger kommer i seneste laget:

– Har du vært der inne i garderobene? Du vil ikke bli værende der for lenge. Én time og et kvarter er mer enn nok tid til å forberede seg på.

– På hjemmebane har vi store garderober, men enkelte steder … Vi reiser med et stort støtteapparat, så vi planla å ankomme én time og et kvarter før kampstart, sier Solskjær.

– Men dere må jo levere inn lagoppstillingene én time før kamp?

– Og det gjorde vi, gjorde vi ikke?

les også

Solskjær svarer Haaland-agent

– Men det virket som at det var nære på at dere ikke rakk det, nok en gang?

– Jeg kan forklare at vi ble stående foran et rødt lys i åtte minutter istedenfor ett her oppe. Men dette er absolutt ikke noe problem i det hele tatt.

KOM SENT: Ole Gunnar Solskjær måtte svare på hvorfor laget hans ofte kommer litt sent til bortekamper. Foto: Tim Goode / EMPICS Sport

– Vi kunne valgt å komme hit to timer før kampen, men det handler om hva som er den beste forberedelsen for laget og spillerne. Vi følte at det var bedre å komme én time og et kvarter enn én time og 45 minutter, sier United-manageren.

Da en lokal reporter spør hva som er galt med garderobene i Wolverhampton og andre steder, svarer han:

– De er bare mindre, og med masse folk, støtteapparat og utstyr. Og noen ganger er musikken grusom.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder