Berge-erstatteren matchvinner mot Kings Bournemouth

(Sheffield United - Bournemouth 2–1) Sander Berge (21) rotet vekk ballen i forkant av Bournemouths mål, etter pause ble han byttet ut, erstatteren John Lundstram avgjorde kampen.

Sheffield United vant 2–1 takket være Lundstrams mål, i en kamp hvor også Joshua King gjorde comeback etter skadeproblemene.

– Det er fantastisk å snu det. Jeg gjør en feil som leder til 1–0-målet deres, men det er noe med karakteren og mentaliteten til dette laget som er spesielt, sier Berge til TV 2.

Til tross for feilen har han likevel fått en god start i klubben med seier i begge kampene han har spilt.

– Ikke en kjempedag på jobben for ham, og han er nok ikke helt fornøyd selv, oppsummerer Simen Stamsø Møller i TV 2s studio.

Rotet bort ballen

Berge startet i Premier League-debuten sin for Sheffield United borte mot Crystal Palace, og fikk fornyet tillit i sin første kamp foran sine nye supportere på Bramall Lane.

les også

Sander Berge fikk Premier League-sjokk: – En ny verden

Kampen startet dårlig for Berge. Det var han som slo bort ballen i forkant av at Bournemouth tok ledelsen ved Callum Wilson.

Etter hvert våknet Sheffield United, og de utlignet rett før pause ved kaptein Billy Sharp.

Slik så det ut da Berge signerte for Sheffield United:

King-comeback

Etter timen spilt ble Berge byttet ut for John Lundstram.

Ti minutter senere kom Joshua King på banen. Endelig tilbake fra skade hadde ikke spilt siden Brighton-tapet 28. desember for Bournemouth. I januar var han linket til Manchester United, som la inn et bud på spissen, men Bournemouth avslo.

les også

Sander Berge hyllet av fansen: – Sykeste jeg har opplevd

Men innhoppet ble ikke lykkelig for King, som måtte se Lundstram avgjøre kampen for Sheffield United.

Det betyr at Bournemouth fortsetter å slite i bunnen, hvor de kun har to poeng ned til nedrykksstreken. Sheffield United er oppe på 5. plass, kun to poeng bak Chelsea som okkuperer den siste Champions League-plassen på fjerde.

De kan gjøre sin beste sesong på 58 år om de holder den plasseringen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder