KUNG FU FEYENOORD: Rick Karsdorp forsøker å gå i mellom idet Tonny Vilhena treffer Miquel Nelom i skrittet med et karatespark. Til venstre Karim El Ahmadi. Foto: GETTY IMAGES ,

Feyenoords trening endte i slåsskamp

Traff lagkamerat i skrittet med karatespark

Manager Giovanni van Bronckhorst måtte gå imellom og skille kamphanene da det brøt ut full slåsskamp på Feyenoords trening i dag.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Nederlendernes treningsøkt på anlegget i portugisiske Algarve endte i kaos.
Det skal ha vært en stygg takling av Miquel Nelom på Tonny Vilhena rett før treningen var over som startet det hele.

Vilhena tente på alle plugger og satte inn en karatespark som på bildene ser ut til å treffe Miquel Nelom i skrittet. De to sparket hverandre og begynte å slåss.

Lagkameratene forsøkte å stoppe slåsskampen, men først da manager Giovanni van Bronckhorst kom til og gikk imellom, roet det hele seg.

ROER GEMYTTENE: Manager Giovanni van Bronckhorst gikk til slutt i mellom og fikk stoppet slåsskampen. Foto: GETTY IMAGES ,

Blir trolig straffet

Nå blir ventelig begge straffet av klubben for slåssingen som fotografene selvsagt fikk med seg på Alfamar Beach & Sport Resort hvor Feyenoord er på treningsleir før serien starter igjen hjemme i Nederland 17. januar.

– Det er jo ikke spesielt smart når man vet at både presse og publikum overvar treningen, sier Giovanni van Bronckhorst ifølge De Telegraaf.

Den tidligere Barcelona- og Arsenal-spilleren har ansvaret for Feyenoord sammen med Jan Wouters.

Ønsket av Southampton

25-årige Miquel Nelom er venstreback og kom til klubben i 2011. Tonny Vilhena er en midtbanespiller som Southampton-manager Ronald Koeman lenge har hatt et godt øye til og vurdert å hente til Premier League.

Feyenoord ligger på 3. plass i nederlandsk toppdivisjon. Lagets mest kjente spiller er Dirk Kuyt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder