LAGET STRAFFE: Her handser tyske Jérôme Boateng, i duell med Italias Giorgio Chiellini, og lager straffespark til Italia under EM-kvartfinalen. Foto: Michael Sohn AP

Slik latterliggjøres Tyskland-stjernen etter denne tabben

(Tyskland – Italia 1-1, 7-6 etter straffer) Tyskland tok seg til semifinale i EM, men midtstopper Jérôme Boateng får gjennomgå på sosiale medier etter å ha laget et klønete straffespark.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Tyskerne var på vei mot seier i ordinær tid, men 12 minutter før slutt stupte Boateng inn i en duell med begge armene over hodet og handset på klønete vis. Leonardo Bonucci tok straffesparket, scoret, og sendte kampen til ekstraomganger. Det hele endte med at tyskerne seiret etter et vanvittig straffedrama, så Boatengs tabbe slapp å bli avgjørende. Likevel unnskyldte stopperkjempen seg etter kampen.

Les også: Italia-kjempen måtte avbryte intervju da tårene sprutet

– Straffesparket var dumt og unødvendig. Jeg trakk ikke armen til meg raskt nok, og jeg er lei for det, sa Boateng, som revansjerte tabben med å score under straffesparkkonkurransen.

Det hindret ikke twitterfolket i å vise seg fra sin mest kreative side. Her er et utvalg av morsomhetene som har blitt laget på bekostning av Boateng:

Boateng https://t.co/YJiMjHcIwR

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder