Flere storklubber har Magnus Wolff Eikrem i kikkerten

SEIERSGLIS: Magnus Wolff Eikrem er storfornøyd etter at hans Molde slo Vålerenga på Ullevaal i går. Foto: Anette Karlsen, NTB Scanpix

Solskjær: - I år er han mann - i fjor var han gutt

ULLEVAAL (VG Nett) Etter en strålende vårsesong og storspill etter EM-pausen er Ole Gunnar Solskjær tilfreds med utviklingen til Magnus Wolff Eikrem (21).

  • Mikal Aaserud

Artikkelen er over syv år gammel

- I år er han mye mer mann. I fjor var han mye mer en gutt, sa Solskjær til VG Nett om sin midtbanejuvel og utdyper:

- Han har blitt mye bedre fysisk og spiller med større selvtillit. Utviklingen hans de siste tolv månedene har vært akkurat som vi hadde håpet på. Den har vært fantastisk.

- Er du bekymret for å miste ham?

- Nei, det kan jeg ikke være. Han har spilt god fotball og jo bedre han spiller så vil det være klubber som er interessert i ham, sier Solskjær om midtbanespilleren han setter svært høyt og som han har vært trener for på Manchester Uniteds reservelag.

- Er på landslaget han må vise seg frem

Det var flere klubber representert med speidere på Ullevaal i går - hele elleve i tallet. Blant disse var nederlandske PSV, Twente og AZ Alkmaar, tyske Borussia Dortmund og Stuttgart, belgiske Anderlecht og svenske Örebro.

Seks av disse var på plass for å se blant annet Eikrem i aksjon. Etter 21-åringens storspill i år er det ikke urealistisk at et bud vil foreligge innen overgangsvinduet stenger den 31. august.

- MÅ PÅ LANDSLAGET: Ole Gunnar Solskjær, her fra en pressekonferanse i Molde i mai i år, skryter av sin midtbanejuvel. Foto: Espen Braata, VG

Molde-manageren tror imidlertid ikke at Eikrem er på rett arena for å overbevise utenlandske speidere.

- Eliteserien er nok ikke det beste utstillingsvinduet og det er nok i landskampene han må vise seg frem. Jeg regner med at han er med i troppen 15. august. Det er Drillo sin jobb, men ringer de meg får de gode rapporter for han har vært fantastisk i hele år, sier Solskjær til VG Nett.

Vil til Champions League

Eikrem spilte en kamp helt på det jevne mot Vålerenga i går og ble belønnet med karakteren 5 på VG-børsen. Han tar all støy og oppmerksomhet fra utenlandske interessenter med knusende ro.

- Jeg har ikke merket noe som helst av interesse, jeg prøver bare å spille bra for Molde slik at vi kan komme oss til Champions League. Det er det jeg tenker på og jeg kan ikke tenke på noe annet, sa Magnus Wolff Eikrem til VG Nett etter 2-1-seieren over Vålerenga lørdag kveld.

Mer om

  1. Molde FK

Flere artikler

  1. Drillo sammenligner Wolff Eikrem med Myggen

  2. Eikrem «ikke fysisk klar» - Molde-stjernen spares

  3. Eikrem er hjemme i Molde for godt: – Sikker på at vi kommer til å vinne igjen

  4. Eikrem mot Malmö-exit denne sommeren

  5. Pluss content

    Halvparten tror Wolff Eikrem blir best igjen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder