SKADET: Phil Jones tusler forbi José Mourinho på vei av banen etter å ha pådratt seg en skade mot Huddersfield lørdag den 21. oktober. Foto: Ed Sykes Reuters

Bildene som gjør Manchester United-fansen nervøse

Lørdag endte med dobbel ulykke for Manchester United. Årets første tap kom hånd i hånd med en skade på midtstopper Phil Jones (25).

Publisert:

25-åringen har startet samtlige ligakamper så langt denne sesongen, og etter Victor Lindelöfs svært omtalte inntreden mot Huddersfield, håper nok mange av rødtrøyenes supportere at Jones er raskt tilbake i forsvaret igjen.

I løpet av de første ti minuttene etter at Jones måtte ut, slapp United inn to mål mot Huddersfield.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

– Ikke for å være slem, men på de ti minuttene etter at Victor Lindelöf har spilt, har Manchester United sluppet inn like mange mål som de har gjort på de siste åtte kampene, skrev The Guardian-journalist Daniel Taylor på Twitter.

Jones har spilt i tospann med Eric Bailly i brorparten av kampene så langt i høst. Nå sliter begge med skade. Det er fortsatt usikkert hvor lenge rødtrøyene må klare seg uten Jones.

Tirsdag møter de Swansea på bortebane i ligacupens fjerde runde i kampen om en kvartfinaleplass.

Sett denne? Lindelöfs frittalende forlovede

Manchester United-manager José Mourinho var nådeløs etter Huddersfield-tapet:

– Kan fort være elleve poeng bak

Forrige helg spilte Manchester United 0-0 borte mot Liverpool, i en kamp hvor de ikke virket altfor interessert i å ta store sjanser i jakten på tre poeng.

Tidligere Manchester United-helt Phil Neville mener tapet mot Huddersfield lå i kortene.

– Man kunne se det komme. Først kampen på Anfield, så i midtuken mot Benfica, hvor de vant men ikke var gode. De har mistet det momentumet de hadde tidligere, sa Neville i BBCs Premier League-sending.

Se og: Misfornøyd Mourinho flørter med PSG

Tidligere Tottenham-spiller Jermaine Jenas var også til stede, og han mente nedturen kan være starten på en periode hvor Manchester City seiler fra i tet.

– Først har de Tottenham, så kommer Chelsea. Etter det kan de kan fort være elleve poeng bak, mener Jermaine Jenas.

I en spalte i Telegraph, skriver Ian Whittel at Jones-skaden gjør denne perioden enda mørkere.

– Mourinho håper nok at skaden ikke er for alvorlig etter den forferdelig forestillingen til Victor Lindelöf. Han var involvert i begge Huddersfield-målene, og Manchester United har et tøft kampprogram, skriver Whittel.

Eksperter: Dette er Englands Champions League-håp

VGs tips: Trygg seier

Hjemmelaget Swansea har 2-2-5 i serien så langt, mens Manchester United har 6-2-1. Swansea har imidlertid 1-0-4 hjemme, og tapte ligaoppgjøret mot José Mourinhos menn 0-4 i Wales.

Eric Bailly (f) ventes å bli klar til Tottenham-kampen til helgen, men er sannsynligvis ikke med tirsdag. Michael Carrick (mb) og Marouane Fellaini (mb) er også ute med skade. I tillegg er stadig Paul Pogba (mb) og Zlatan Ibrahimovic (a) skadet. Det samme er altså også Phil Jones (f).

Med viktige liga- og Premier League-kamper i vente, kan det være lurt å se an Uniteds startoppstilling tirsdag kveld.

Både Renato Sanches (mb) og Wilfried Bony (a) er skadet. I tillegg er Kyle Bartley (f) usikker.

Rotasjonsspillere som vil spille seg inn i elleveren og en tidlig mulighet til å slå tilbake etter flausen mot Huddersfield, gjør et spill på United-seier med mer enn ett mål til 2,17 i odds interessant.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder