UENIGHET: David De Geas fremtid i Manchester United er usikker. Britiske medier melder om uenigheter i kontraktsforhandlingene. Foto: Craig Mercer / Sportimage/PA Images

Britisk avis: De Gea misfornøyd med United-ledelsen

Ole Gunnar Solskjærs spanske keeperstjerne skal være misfornøyd med klubbens manglende vilje til å øke lønnen hans.

Ifølge The Times er De Gea misfornøyd med at klubben ikke har vært villige til å møte hans krav om en klekkelig lønnsøkning. Keeperen ønsker samme lønn som klubbens best betalte spiller, Alexis Sanchez, men United-sjef Ed Woodward, har ifølge avisen sagt at en slik lønnsøkning er uaktuell.

De Geas kontrakt med Manchester United går ut sommeren 2020. Dermed ligger det i kortene at det enten blir en kontraktforlengelse, eller at Solskjær selger sin stjernekeeper i sommer.

Om ingen av delene skjer kan 28-åringen gå gratis til en annen klubb etter neste sesong.

les også

Hareide om United-supporternes dilemma: – Pest eller kolera

Avisen melder videre at Ole Gunnar Solskjær selv har blandet seg inn i forhandlingene, forsikret De Gea om hans posisjon i laget, og bedt klubben om å få den nye kontrakten i orden.

De Gea har vært strålende for Manchester United de siste årene, denne sesongen har derimot vært mer varierende. Han hevet spillet sitt etter at Solskjær tok over, men var sterkt involvert i Champions League-exiten med denne tabben på Camp Nou mot Lionel Messi og Barcelona:

Mens De Gea er ønsket videre melder Times at Marcos Rojo er på vei ut.

Det samme kan Ander Herrera være. Midtbanespilleren er ønsket av PSG.

Manchester United spiller forøvrig i dag mot Everton 14:30. Den kampen kan du følge på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder