SENKET MÜNCHEN: Cristiano Ronaldo scoret tre mål i den avgjørende kampen da Real Madrid sendte Bayern München ut av Champions League. FOTO: Curto De La Torre AFP

Ronaldo ber supportene slutte å bue mot ham

Cristiano Ronaldo (32) scoret fem av seks mål da Real Madrid slo ut Bayern München. Nå håper han å slippe pipekonserter fra egne supportere.

  • NTB
Publisert:

Real Madrids portugisiske superstjerne viste tirsdag tydelig at han fortsatt er å regne med når det drar seg til i mesterligaen. Med hattrick sørget han for å sende den spanske storklubben til dens sjuende strake semifinale. Uken før scoret han to ganger i München.

– Kanskje dette får dem til ikke å bue på ham lenger. Dette er Bernabeu, så slike ting kan skje innimellom, sier Real Madrid-trener Zinédine Zidane og viser til at deler av hjemmefansen tidligere i sesongen har vist sin misnøye med Ronaldos prestasjoner.

– Han har tatt det hele med ro. Han viser bare hva han kan gjøre på banen. I nøkkelkamper står han alltid fram, legger Real Madrid-treneren til.

To av Ronaldos scoringer i tirsdagens kamp var av det kontroversielle slaget:

Ronaldo: – Jeg gjør alltid mitt beste

Etter at Ronaldo scoret sitt første for kvelden, satte han fingeren for leppene og hysjet mot tribunen.

– Jeg ber dem ikke om å oppkalle gater etter meg. Det eneste jeg ber om er at de slutter å bue mot meg, sa han til den spanske TV-stasjonen Antena 3 etter kampen, ifølge Sky Sports.

– Jeg vil at de skal slutte å bue, for jeg gjør alltid mitt beste, og selv når jeg ikke scorer så prøver jeg å hjelpe Real Madrid, fortsatte han.

Ronaldo scoret tre ganger i tirsdagens kamp:

– Ikke noe som heter flaks

Tirsdagens kvartfinalekamp var ikke uten kontroverser. Ronaldo var offsideplassert ved begge sine to scoringer i ekstraomgangene. I tillegg ble Bayerns midtbanemann Arturo Vidal svært stengt utvist mot slutten av ordinær tid.

Zidane avviser påstander om at Real Madrid var heldig som gikk videre.

– For meg er det ikke noe som heter flaks i fotball. Vi vant begge kampene og avanserte, mener franskmannen.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder