Sturridge scoret først da England herjet med Malta

(England-Malta 2-0) Gareth Southgate fikk seier i sin første kamp som landslagstrener-vikar i England. Men hjemmelaget burde tatt en mye større seier.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

England mot Malta ble rått parti. Gjestene var som ventet helt sjanseløse. Men målet til England lot vente på seg, selv om det kom etter 29 minutter. Daniel Sturridge scoret med pannen etter et innlegg fra Jordan Henderson.

Dermed slapp landslagstrenervikar Gareth Southgate jubelen løs. Dette var hans første kamp etter at Sam Allardyce fikk sparken - etter bare en kamp som landslagssjef.

Les også: Sam Allardyce-skandalen. Sa han bare hjalp en gammel venn.

MÅL-JUBEL: Englands trener-vikar Gareth Southgate jubler for 1-0. Foto: Eddie Keogh Reuters

Englands andre mål kom etter 38 minutter. Dele Alli scoret. Og nok en gang var det Henderson som hadde den målgivende pasningen.

Sturridge kunne scoret mer

Kaptein Rooney var involvert i mye av Englands spill på Wembley. Det var også Sturridge. Sistnevnte kunne ha scoret et mål til, men Andrew Hogg leverte flere solide redninger.

Dele Alli hadde også mange sjanser til å tegne seg på scoringslisten. Det var mange som kunne scoret for England, som hadde hele 21 målsjanser, Malta hadde én.

Jesse Lingard hadde virkelig sjansen til å score i sin debut, målet kom aldri, men han var involvert i mye.

Tidligere LSK-helt på banen

Det er smått utrolig at England ikke tok en større seier. Det var enveiskjøring fra start til slutt.

Malta er ranket som nummer 176 i verden. Før kveldens kamp hadde de sluppet in 19 mål på de fem siste kampene, mens England kom til denne kampen med seire i sine 13 siste kvalifiseringskamper.

Den tidligere LSK-helten Michael Mifsud kom inn for Malta i 2. omgang.

PS! England vant den første kampen i VM-kvalifiseringen 1-0 over Slovakia.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder