Slik feiret Rosenborg-spillerne gullet: Nakensjokk med seriepokalen

Etter at seriegullet var delt ut til Rosenborg ble pokalen med inn i garderoben for lettkledd fotografering.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

For inne i garderoben på Lerkendal fikk spillerne i tur og orden ta bildet med selve symbolet på at de er seriemestere i 2016. Det var TV 2 som først omtalte saken.

Både Pål André Helland og Christian Gytkjær la begge ut bilder på sosiale medier der de poserte, uten en tråd, med pokalen foran deres edlere deler. Gytkjær fjernet senere bildet fra Instagram, mens Hellands bilde ligger fortsatt ute.

«Seriemester 2016, og årets angriper» var teksten på Gytkjærs bilde, mens Helland la ut meldingen «OK, siden folk maser. Seriegull. God jul».

Sjefen for Rosenborgs kommunikasjonsavdeling, Trond Alstad, sier til TV 2 at han ikke har noen kommentar til hvorfor Gytkjær fjernet bildet i etterkant.

Les også: Rosenborg sendte Glimt ned i Obos-ligaen

Foto: Faksimile

– Jeg har ingen kommentar til det. Nå feirer vi gullet, sier han til TV 2.

Spesielt bildet av Gytkjær, som holder pokalen i en mildt sagt sensuell posisjon, deles nå hyppig i sosiale medier. Blant annet har den franske Twitter-kontoen Vines Foot, med over 134 tusen følgere delt bildet av dansken som har kallenavnet «bolleknekten». Den har nå over 350 «retweets».

Kallenavnet fikk han etter en episode i 2014 der danske opprettet en profil på nettstedet deiligst.no under brukernavnet «bolleknekten».

Den gang måtte den daværende Haugesund-spilleren innrømme at stuntet kun var en spøk.

Les også: Ingebrigtsen ler av at han ikke ble årets trener

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder