ANSPENT: Forholdet mellom José Mourinho og Paul Pogba, som her diskuterer under en Premier League-kamp mot Tottenham i januar, skal være på bristepunktet. Foto: IAN KINGTON / AFP

TV-bilder avslører iskald stemning mellom Pogba og Mourinho

En video fra Manchester Uniteds treningsfelt onsdag formiddag setter fyr på spekulasjonene om at forholdet mellom manager José Mourinho og stjernespiller Paul Pogba er på bristepunktet.

 • Arilas Berg Ould-Saada

Artikkelen er over ett år gammel

Sky Sports har publisert et klipp av at Pogba ankommer treningsfeltet til Manchester United onsdag. Han hilser på flere spillere og medlemmer av støtteapparatet, men ikke Mourinho, og ser deretter ut til å havne i en disputt med den portugisiske treneren.

les også

Derfor får ikke Liverpools gigantkjøp spille: – Trenger et halvt år

«Iskalde bilder har nettopp kommet inn fra Manchester Uniteds treningsøkt mellom Paul Pogba og José Mourinho. Hva har blitt sagt mellom de to i morges?», skriver Sky Sports.

I videoen kan det høres ut som at Mourinho blant annet sier «Paul, get out». Her kan du se bildene som nå spres i skyhøy fart på sosiale medier:

Den lenge omtalte konflikten mellom Mourinho og Pogba så ut til å eskalere tirsdag da britiske medier meldte at manageren skal ha gitt franskmannen klar beskjed om at han aldri vil bære kapteinsbindet for Manchester United igjen.

Beskjeden skal ha blitt gitt foran resten av United-stallen, og Mourinho skal ha vært misfornøyd med Pogbas kritikk av lagets spillestill etter 1–1-kampen mot Wolverhampton.

les også

Mourinho bekreftet Pogba-vraking – avviser konflikt

Tirsdag kveld, etter å ha røket ut av ligacupen etter straffer mot Derby, bekreftet Mourinho at han har tatt en avgjørelse om å fjerne Pogba som visekaptein. Samtidig avviste han at det finnes en konflikt mellom dem.

– Ingen konflikt i det hele tatt, bare avgjørelser som jeg ikke trenger å forklare, sa Mourinho.

Men TV-bildene fra treningsfeltet onsdag formiddag antyder noe annet. «Dette ser ikke bra ut», skriver Twitter-kontoen United Xtra om klippet av Mourinho og Pogba, som også tidligere landslagsspiller og TV-profil Gary Lineker har reagert på:

Ifølge ESPN skal flere Manchester United-spillere være «sinte og frustrerte» over Mourinhos behandling av Pogba. Dette skal være et av flere eksempler på det spillerne angivelig vurderer som dårlig «man-management».

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mer om

 1. Premier League
 2. Manchester United
 3. José Mourinho
 4. Paul Pogba

Flere artikler

 1. Medier: Mourinho vil aldri mer bruke Pogba som kaptein

 2. Disse klubbene kan kjøpe Paul Pogba

 3. Mourinho fikk tyn for reaksjon – mener han blir forskjellsbehandlet

 4. Daily Mail: Pogba desperat etter å forlate Manchester United

 5. Mourinho kaller Solskjærs nye suksess-spiller «en gal hund»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder