LYSTEN: Zlatan Ibrahimovic sier at sjansene for å se han i VM er store. Her fra tapet mot Kansas. Foto: Bjørn S. Delebekk

Zlatan Ibrahimovic: – Sjansen for å se meg i VM er skyhøy

Los Angeles Galaxy-stjernen Zlatan Ibrahimovic (36) tar sikte på VM-spill for Sverige etter en god start på USA-karrieren.

Artikkelen er over ett år gammel

– Sjansen for å se meg spille i VM er skyhøy, skriver Ibrahimovic på sin offisielle Twitter-konto.

Spissen har ikke spilt for landslaget siden EM i 2016 og var ikke med på laget som kvalifiserte seg for sommernes VM i Russland. Men nå har åpenbart Sveriges største profil lyst til å spille verdensmesterskapet en siste gang.

les også

Regel kan hindre Zlatan VM-deltagelse

God start

Etter at han ble matchvinner for Los Angeles Galaxy mot Chicago Fire sent lørdag svarte han dette på spørsmål fra Aftonbladet om VM-sjansene:

– Vi får se. De øker.

På spørsmål om 36-åringen har pratet med landslagssjef Janne Andersson ga han klart svar:

– Nei. Det behøves ikke.

Det ble tap mot Kansas, men debuten til Ibrahimovic var mektig. Da scoret han et vakkert mål og ble matchvinner – som du kan se under:

Dette sier sjefen

Ibrahimovic har spilt 116 landskamper for Sverige og scoret 62 ganger. Sverige møter Tyskland, Mexico og Sør-Korea i gruppespillet. Under VM-kvaliken benyttet landslagssjef Janne Andersson Marcus Berg og Ola Toivonen på topp.

Andersson har tidligere ikke ville spekulere mye om Ibrahimovic blir tatt ut til VM – tross at han har fått mange spørsmål om det.

– For meg er laget det samme som tidligere. Akkurat som Pontus Wernbloom og andre som har takket nei til landslagsspill. Endrer dem sin oppfatning så går jeg ut fra at de vil prate til meg, sa Andersson i mars ifølge Aftonbladet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder