TAR TROLIG OVER: Bjørn Petter Ingebretsen skal ifølge Drammens Tidende ta over Strømsgodset-jobben.
TAR TROLIG OVER: Bjørn Petter Ingebretsen skal ifølge Drammens Tidende ta over Strømsgodset-jobben. Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Bjørn Petter Ingebretsen tar over Strømsgodset midlertidig

FOTBALL

«BP» (51) får oppgaven om å lede Strømsgodset midlertidig etter at Tor Ole Skullerud trakk seg onsdag kveld.

Publisert: Oppdatert: 07.06.18 15:14

– Jeg ble spurt om å hjelpe til, og det har jeg sagt ja til. Vi er i en utfordrende situasjon, men jeg er sikker på at vi skal klare å snu dette sammen. Nå håper jeg alle i og rundt klubben kan bidra til at vi får positivitet rundt Strømsgodset igjen, sier Ingebretsen til godset.no.

Som meldt av Drammens Tidende tidligere i formiddag, bekrefter klubben nå selv at Bjørn Petter Ingebretsen tar over Strømsgodset etter Tor Ole Skullerud.

Strømsgodset annonserte onsdag kveld at Tor Ole Skullerud trekker seg som trener for drammensklubben etter snaue to år på Marienlyst Stadion. Bjørn Petter Ingebretsen har tidligere ledet Strømsgodset, men trakk seg i 2016 av helsemessige årsaker.

Han har siden det gjort comeback i trenermanesjen for Fredrikstad FK. Det endte med nedrykk og en retur til støtteapparatet i Strømsgodset.

Trakk seg

Tor Ole Skullerud valgte ifølge pressemeldingen selv å trekke seg fra jobben som Godset-trener.

– Jeg velger å trekke meg fra hovedtrenerjobben i Strømsgodset på grunn av for dårlige resultater så langt denne sesongen. Etter hvert føler jeg også på noen dårlige prestasjoner den siste tiden, en opplevelse av at spillerne ikke responderer på det jeg ønsker at vi skal stå for både fotballmessig og som lag og individer. Det har vært mitt ansvar å få oss til å se bra ut, få oss til å dra lasset sammen. Jeg kjenner at vi ikke gjør det i stor nok grad og da er det riktig for meg som leder å tre til side, sa Skullerud til klubbens hjemmeside.

Nå ligger det an til at «BP» altså skal lede laget i den førstkommende kampen mot Start på søndag. Sørlendingene har også ansatt ny trener i form av Kjetil Rekdal.

Sportssjef Jostein Flo kommenterer avgjørelsen til Skullerud slik:

– Vi respekterer at Tor Ole velger å trekke seg om hovedtrener i Strømsgodset. Vi ønsker å takke Tor Ole for jobben han har gjort i klubben. Han har stått sterkt i den motgangen klubben har hatt og vist profesjonalitet i jobben hver eneste dag. Han vil bli husket for de gode resultatene han skapte fjor høst, sier Flo.

Strømsgodset har vært i medienes søkelys av helt andre grunner den siste uken, med verdens raskeste mann, Usain Bolt, på treningsbesøk. Nå har både Bolt og Skullerud forlatt klubben.

Strømsgodsets ledere skal være tilgjengelig for pressen fra klokken 13.

Her kan du lese mer om