Salah scoret sitt 50. i Liverpool-målfest mot Crystal Palace

(Liverpool – Crystal Palace 4–3, Bournemouth – West Ham 2–0) Crystal Palace sendte sjokkbølger gjennom Anfield og ledet til pause. Men så våknet Premier Leagues toppscorer Mohamed Salah (26).

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Liverpools stjernespiller scoret mål nummer 49 og 50 i Premier League og var avgjørende da Liverpool snudde til seier ved to anledninger.

Han er dermed den første fra Egypt som når den magiske 50-målsgrensen.

– Helt ærlig så hadde vi forventet en tøff kamp, og de spilte bra og var kompakt foran boksen. Men det viktigste er at vi fikk det resultatet vi ville ha, selv om det er tungt å slippe inn tre mål. Det må vi bare akseptere og leve med, sa matchvinneren til Sky Sports.

les også

Solskjær utlignet Premier League-rekord med ny seier

Minuttet etter pause tuppet han inn 1–1-målet etter at et skudd fra Virgil van Dijk hadde skiftet retning.

Og kvarteret før slutt tuppet han også inn 3–2, med god hjelp av en keepertabbe fra 39 år gamle Julián Speroni, som måtte vokte Palace-buret.

Liverpool ligger dermed ligger syv poeng foran de regjerende mesterne Manchester City, som møter tabelljumbo Huddersfield søndag.

– Det er en gedigen lettelse. Resultatet betyr enormt mye for oss, for nå har vi 60 poeng. Det er «crazy», Liverpool-trener Jürgen Klopp.

Sjokkerte Liverpool

Men det var gjestene som fant nettmaskene først på Anfield. Andros Townsend satte inn 1–0 etter et flott innlegg av Wilfried Zaha etter 34 minutter.

– De er svært gode på kontringsangrep og dødballen. Zaha er en verdensklassespiller og når han kom én-mot-én, så havnet vi under, fortsatte Klopp.

les også

Dette er de verste skadene for de beste Premier League-klubbene

Og kun seks minutter etter Salahs utligning til 1–1, la Roberto Firmino på til 2–1. Brassen fikk altfor god tid av James Tomkins i feltet, og sendte Liverpool i ledelsen.

Men Tomkins gjorde opp for seg etter 65 minutter. Han stanget inn utligningen til 2–2 etter en corner.

Sadio Mané punkterte i realiteten kampen på overtid med sin 4–2-scoring, selv om Max Meyer reduserte til 3–4 sekunder før slutt.

Høyrebackreserve for kneskadede Trent Alexander-Arnold, James Milner, fikk to gule kort på tampen (i det 82. og 89. minutt) og må derfor stå over neste kamp mot Leicester.

King scoret i Bournemouth-seier

King var frisk i store deler av Bournemouths-seier, og skapte stadig problemer for West Ham-forsvaret.

På overtid sikret han de tre poengene da han satte ballen i åpent mål etter å ha blitt servert av David Brooks. En etterlengtet seier for Bournemouth, som hadde gått fem kamper uten å vinne.

Scoringen kan du se i videovinduet øverst.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool22211052143864
2Manchester City23153564273748
3Leicester City23143648232545
4Chelsea2312383930939
5Manchester United239773627934
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder