TOMMEL NED: Zlatan Ibrahimovic skapte reaksjoner etter en kommentar på den svenske fotballgallaen. Foto: Magnus Sandberg, Aftonbladet

Zlatan Ibrahimovic kritiseres etter fotballgalla: - Unødvendig

Sveriges store fotballstjerne Zlatan Ibrahimovic (37) kom med en kommentar som skapte reaksjoner på den svenske fotballgallaen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL
les også

USA-profil går ut mot Zlatan: – Tynn suppe

LA Galaxy-spiller Zlatan Ibrahimovic fikk først prisen som årets angriper.

Senere skulle han opp å dele ut sin egen pris «Nummer 10». Den gikk til Grunden Bois – et lag for mennesker med funksjonsnedsettelse.

Da ga han et stikk til forsamlingen.

– Om jeg ikke hadde vært her, så hadde ikke dere kommet, sa Ibrahimovic ifølge Aftonbladet.

– Unødvendig

Det rister Nilla Fischer, årets kvinnelige spiller, på hodet av.

les også

Zlatan Ibrahimovic i ny bok: - Rasisme er det virkelige problemet

– Det er en unødvendig måte å uttrykke seg på. For meg handler gallaen om oss. Fotballfamilien, ikke oss som individer. Ja, det deles ut individuelle priser, men gallaen skal være en stor fotballfest. En familiefest. Og da handler det ikke om en person, sier Fischer ifølge Aftonbladet.

– Jeg synes virkelig det var unødvendig at han sa det. Uansett om det var en spøk eller ikke. Jeg synes ikke noe om Zlatan i dette tilfellet, sier Fischer, lagvenninne med Caroline Graham Hansen i Wolfsburg, ifølge Expressen.

Det er ikke første gang folk misliker Zlatan-utspill:

Krevde egen lounge

Zlatan Ibrahimovic krevde spesialbehandling for å stille opp. Han ønsket en egen lounge, fortalte Ludvig Ternsted, presseansvarlig i TV 4, til Expressen.

Ibrahimovic vant en annen pris samtidig som han var på Fotballgalla i Sverige: Årets nykommer i MLS.

les også

Fotball-Sverige i sorg etter dødsfall: – Et av de største talentene Sverige noensinne har hatt

Tross at LA Galaxy og Ola Kamara ikke kom til sluttspillet. På 27 kamper scoret Ibrahimovic 22 ganger og hadde 10 assist.

Manchester Uniteds Victor Lindelöf vant for øvrig prisen som årets svenske fotballspiller. Zlatan Ibrahimovic vant gullballen ti år på rad før Andreas Granqvist vant i fjor.

Denne syvåringen forbløffet Zlatan:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder