LETT Å BLI GLAD I: Jan Gunnar Solli mener Luke Rodgers er en spiller det er lett å bli glad i for LSK-fansen. Her gratulerer Solli målscorer Rodgers i oppgjøret mellom New York Red Bulls og Vancouver Whitecaps FC i fjor. Foto: Afp

LETT Å BLI GLAD I: Jan Gunnar Solli mener Luke Rodgers er en spiller det er lett å bli glad i for LSK-fansen. Her gratulerer Solli målscorer Rodgers i oppgjøret mellom New York Red Bulls og Vancouver Whitecaps FC i fjor. Foto: Afp

Solli om LSK-Rodgers: - En målscorer

LSK har hentet elleve nye spillere i vinter

(VG Nett) Jan Gunnar Solli (30) skulle helst sett at Luke Rodgers (30) returnerte til New York Red Bulls i stedet for å gå til Lillestrøm.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

- Luke Rodgers er en engeribombe som løper og løper, og alltid skaper problemer for et forsvar. En målscorer, skriver Jan Gunnar Solli til VG Nett.

Solli var sist sesong lagkamerat med Rodgers i New York Red Bulls, men på grunn av at engelskmannen ikke fikk ordnet visum i tide har han skrevet under på en kontrakt med LSK ut denne sesongen. 30-åringen scoret ni mål på 23 kamper i New York.

- Det er lett for publikum å bli glad i en sånn spiller, også er han en superhyggelig kar og lagkamerat. Jeg skulle gjerne sett at han returnerte til oss i stedet. Det er en bra signering for Lillestrøm, fortsetter Solli.

Kan debutere

Rodgers kan allerede mot Rosenborg i kveld få din debut på Åråsen.

- Det var veldig gøy å komme i gang i klubben, og ikke minst var det fint å få møte de nye lagkameratene mine. Nå ser jeg fram mot kveldens kamp, sier Luke Rodgers til lsk.no.

VG LIVE: Følg storkampen på Åråsen fra kl. 20

- Formen er god, men matchformen kan jeg si lite om før jeg får spille. Den eneste måten å komme i matchform er å spille kamper. Gjør jeg det så kommer formen fort.

Han er likevel ikke sikker på om han får spilletid.

- Jeg er ikke sikker ennå om hva som skal skje, men det er opp til treneren. Jeg har akkurat kommet hit og dermed får vi bare se. Likevel er det sikkert at jeg gleder meg til kampen.

Et nytt lag på Åråsen

Fredag kveld ble Rodgers den tiende spilleren skrev under for LSK denne vinteren, like før overgangsvinduet stenget lørdag kom nummer elleve.

Fredrik Stoor lånes av Vålerenga i 2012-sesongen.

- Fredrik er en offensiv back som har mye erfaring. Han har spilt både i Sverige, i Norge og var også i Fulham i England. Han er spilleklar, men kommer ikke til å være aktuell for spill mot RBK søndag, sa sportsdirektør Torgeir Bjarmann til lsk.no.

VG LIVE: Følg de øvrige eliteseriekampene og chat med Niko-Live fra kl. 17

Fra før av har LSK hentet Erik Midtgarden, Isak Scheel, Sead Ramovic, Palmi Rafn Palmason, Jesper Westerberg, Johan Andersson, Guy Roger Toindouba, Petter Vaagan Moen og Espen Nystuen. Med Rodgers og Stoor har LSK nå hentet ett helt nytt lag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder