UAKTUELL? Arsene Wenger hevder at han ikke er aktuell til å ta over for en hardt presset Genaro Gattuso i Milan. Her er Wenger på benken mens han fortsatt var Arsena-sjef i bortemøtet med Huddersfield fra i vår. Foto: PETER POWELL / Reuters

Wenger avfeier Milan-rykter: – Fake news

Tidligere Arsenal-sjef Arsene Wenger (69) har blitt koblet til den italienske storklubben AC Milan. Men selv nekter franskmannen for ryktene i et nytt intervju.

• Her er onsdagens oddstips

– Det eneste jeg kan si er: Fake news. Hvis jeg signerte for noen, så hadde jeg fortalt deg det, sa 69-åringen som for øyeblikket jobber som fotballekspert i BeIN Sports.

Det var under tirsdagens sending at den Wenger, som fikk ga seg som trener i Arsenal i sommer etter 22 år i klubben, fikk spørsmål om ryktene som har surret den siste uken.

les også

Wenger forlater Arsenal: - Vil bli husket som en gigant

For én uke siden uttalte Wenger til Sky Sports at han er interessert i å returnere som fotballtrener i starten av 2019. Han presiserte derimot at han ikke ville trene i England.

– Jeg har sagt mange ganger at det beste er å ikke være i England. Jeg tilbragte så mye tid i en klubb, så det ville vært rart å gå til en annen klubb, sa han til Sky Sports.

Fredag kan 855 millioner kroner bli dine. Lever kupongen her!

Se Wenger avfeie trener-ryktene i videoen under:

Og samtidig med at den tidligere midtbaneterrieren og nå hovedtrener Genaro Gattuso sliter med AC Milan, kom ryktene opp i magasinet France Football at 69-åringen allerede har startet forhandlet med den italienske klubben.

les også

Hevder Gennaro Gattuso får sparken i Milan

Milan ligger på fjerdeplass i Serie A, ti poeng bak Juventus etter 11 runder.

– Jeg kan ikke kontrollere ryktene, jeg kan kun kontrollere hva jeg gjør i livet, sa Wenger, til dels avvisende og til dels kryptisk.

PRESSET: AC Milan-manager Genaro Gattuso har ikke fått storklubben på rett kjøl etter at han tok over som hovedtrener i november i fjor. Her er han fotografert i hjemmemøtet med Bologna for knappe ett år siden. Foto: MARCO BERTORELLO / AFP

Samtidig som Wenger gikk av i London-klubben, ble det gjort flere endringer i Arsenals administrasjon. Sørafrikanske Ivan Gazidis trakk seg som administrende direktør, bare for å annonnsere at han tar over den samme rollen i nettopp AC Milan fra 1. desember.

Dermed matcher det godt med Wengers planer om å returnere til toppfotballen i starten av neste år. Hovedpersonen selv insisterer fortsatt på at han ikke vet hvor hans neste trenerjobb blir.

les også

Wenger hylles av trenerkollegene: – En av de beste i verden

Han har tidligere denne høsten blitt koblet til trenerjobber i Real Madrid og Bayern München.

– For øyeblikket fokuserer jeg bare på å gjøre en god jobb for BeIN Sports, og det er ikke enkelt, sa Wenger med et lurt smil.

VGs tips: Uavgjort

Toppoppgjør i gruppe F. Betis topper gruppen ett poeng foran AC Milan, det etter å ha gått seirende ut av oppgjøret i Milano forrige runde. Italienerne likevel det beste formlaget av de to. Står med tre strake seirer i Serie A kontra Betis fire kamper uten seier (0-1-3) i La Liga. Men her må man ta andre faktorer inn i betraktningen også. I EL-gruppa kommer Olympiakos jagende bak med sine fire poeng, så selv om seier her vil gi en klar fordel med tanke på avansement, handler det like mye om ikke å tape.

Vi lander på uavgjort til 3,10 i odds, som du kan spille på her. Spillestopp er 20.55, og ønsker du å se kampen, er TV 2 Sumo rett sted.

PS! I samarbeid med Strive ser du 10 toppkamper fra La Liga og Serie A på VG+ i vår. (Redaksjonelt samarbeid)

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder