NULL POENG: Stuart Pearce og England tok null poeng i U21-EM. Foto: Pa Photos

Pearce sint og skuffet etter krise-EM

Englands U21-landslagssjef Stuart Pearce var skuffet over spillerne etter at fotball-EM endte med tre strake tap.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

0-1-nederlaget for vertslandet Israel gjorde det enda pinligere å være engelskmann i varmen i Jerusalem. Pearce var ikke nådig i sin kritikk av spillerne etter kampen.

- Standarden vi satte før turneringen er en million mil unna det vi har prestert. Hovedsaken er at du må kunne forvente at spillerne gjør grunnjobben. Du kan ikke stå i den tekniske sonen og fortelle dem de samme tingene åtte eller ni ganger.

- Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal stå her og forsvare dem. La dem komme og snakke i kamera selv, sa den tidligere landslagsbacken ifølge BBC.

Han mente spillerne fortjente kritikken de har fått under turneringen. England var fjerde nasjon gjennom historien som røk ut av U21-EM uten poeng.

- Det endrer ikke min posisjon. Om det endrer FAs (Englands fotballforbund) posisjon, vet jeg ikke. Jeg ledet laget til turneringen. Vi var svake i mesterskapet og svake i kveld. Vi fikk som fortjent, sa Pearce.

England-kaptein Andre Wisdom var naturlig nok skuffet over lagets innsats i Israel. Til tross for svake resultater, mener han Stuart Pearce bør få fortsette som U21-trener.

- Vi er alle skuffet over resultatene, men vi må forsøke å komme oss videre. Vi presterte ikke vårt beste. Når du tar på deg England-drakten, må du gjøre ditt beste.

- Vi skuffet oss selv og landet vårt. Vi hadde en god holdning, men det er bare sånt som skjer. Jeg håper Pearce blir. Vi setter alle pris på jobben han gjør på treningsfeltet, sa Liverpool-forsvareren.

Norge spilte 1-1 mot Italia, og er dermed klare for semifinale sammen med italienerne. Israel endte på tredjeplass i gruppen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder