Hva er dette?

HVILES: Lionel Messi hviles til kveldens returoppgjør mellom Barcelona og Elche. Barcelona vant det første oppgjøret 5-0. Foto:Albert Gea,Reuters

Skyhøy odds mot stjernefritt Barcelona-lag

Barcelona sparer hele sitt stjernegalleri, og har med seks juniorspillere til bortekampen mot Elche. Vi tror hjemmelaget slår Barcelona for første gang siden 1974 - til 7,70 i odds.

 • Knut Arne Hansen

Artikkelen er over fem år gammel

Kveldens returoppgjør i Copa del Rey betyr riktignok ikke altfor mye. Barcelona valset over Elche på hjemmebane, og har med seg hele 5-0 i sekken.

Dermed har trener Luis Enrique valgt å hvile denne stjernerekken: Claudio Bravo, Jordi Alba, Dani Alves, Javier Mascherano, Sergio Busquets, Andres Iniesta, Lionel Messi, Neymar og Luis Suárez.

Inn har han hentet inn seks spillere fra juniorlaget: Adama, Halilovic, Munir, Ié, Diagné og Gumba. Disse var med på onsdagens A-lags trening. På onsdagens pressekonferanse uttalte han også at han ønske å la mange av B-lags spillerne få spilletid i dette oppgjøret.

Dermed har Elche en gyllen mulighet til å slå Barcelona for første gang siden 1974. Sist gang lagene møttes i Elche - forrige sesong - endte det 0-0. Det skal også sies at Elche på ingen måte er noe solid hjemmelaget. På ni seriekamper denne sesongen har de kun vunnet én, tre har endt uavgjort og fem endt med tap.

Norsk Tipping har allerede justert ned oddsen for Elche-seier fra 9,50 til 7,70. Vi mener likevel det er så spennende at det fortsatt er en oddsgave med tanke på Barcelona-stjernene som blir hvilt. Kampen har spillestopp 21.55, og vises på C More Live.

Her kan spillforslaget leveres, eller man kan sette opp sitt eget

Handicapspillet med 1-0 som utgangspunkt gir også 3,25 i odds for Elche-seier, dette er også et høyinteressant spill denne torsdagskvelden.

Siden forrige ukes kamp har Elche slått Athletic Bilbao på bortebane, mens Barcelona tok en sterk hjemmeseier mot Atletico Madrid.

VG Live: Følg utviklingen i Copa del Rey her

Madrid-derby

Og nettopp Atletico Madrid skal ut et meget spennende Copa del Rey-oppgjør denne torsdagen, når de tar turen til byrival Real Madrid.

Med Fernando Torres tilbake på laget slo Atletico byrivalen 2-0 i det første møtet, og kommer til å gjøre alt som står i deres makt til å forsvare den ledelsen i kveld.

De røde-hvite har ikke tapt mot Real Madrid i ordinær spilletid på seks kamper, og har knekt en liten kode i disse oppgjørene.

Real Madrid sparer ikke på kruttet til kveldens kamp, og kommer til å få det tøft.

Vi tror det blir et tett og jevnt oppgjør - med lite mål. Oddsen for Real Madrid-seier til 1,50 frister ikke veldig, da er et uavgjortspill til 3,60 ganger innsatsen mer spennende. Også 1,85 i odds på at det blir under 2,5 mål er spennende til dette oppgjøret.

Kampen har spillestopp 19.55, og vises på CMore Fotball.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Mer om

 1. Tippetips

Flere artikler

 1. Derfor kan Torres bli avgjørende mot Real Madrid

 2. Bookmakernes dom: Dette laget vinner La Liga

 3. VGs oddstips: Atletico runder av 2014 med seier

 4. Messi bommet på straffe - men sikret seieren

 5. Neymar: – Vi skal sørge for at overskriftene igjen handler om det sportslige

 6. Nå kan Real Madrid snappe denne Barcelona-rekorden

Fra andre aviser

 1. Barcelona herjet med Villarreal. Nå er de bare to kamper unna historisk rekord

  Aftenposten
 2. Her avgjør Lionel Messi storkampen og holder liv i Barcelonas gulldrøm

  Bergens Tidende
 3. Neymar showet, Atletico dummet seg ut

  Bergens Tidende
 4. Barcelona herjet med Villarreal. Nå er de bare to kamper unna historisk rekord

  Fædrelandsvennen
 5. Suárez ydmyket Real Madrid

  Aftenposten
 6. Neymar showet, Atletico dummet seg ut

  Aftenposten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder