Ble slått ut av PSG i Champions League-semifinalen

Nå venter cup- og seriefinale for den norske 20-åringen

UTSLÅTT: Wolfsburg og Caroline Graham Hansen, her i duell med PSGs Annike Krahn, måtte gi tapt i kampen om en finaleplass i Champions League. Foto:Franck Fife,AFP

Drømmen om trippeltriumf brast for Wolfsburg: Graham Hansen: – Er kjempeskuffet

(Paris Saint-Germain - Wolfsburg 1-2, 3-2 sammenlagt) Caroline Graham Hansen (20) og Wolfsburg er ute av Champions League og må gi slipp på drømmen om å vinne en spektakulær trippeltriumf denne sesongen.

  • Steinar André Danielsen

Artikkelen er over fem år gammel

– Jeg er selvfølgelig kjempeskuffet. Vi er klart best i 90 minutter og kjører over dem. Da er det bittert at vi ikke får den siste scoringen, sier Graham Hansen til VG.

20-åringen spilte samtlige 90 minutter på høyrekanten for Wolfsburg da det tyske storlaget forsøkte å hente inn PSGs 2-0-ledelse fra det første Champions League-semifinaleoppgjøret i Tyskland.

Tross et spillemessig overtak fikk Graham Hansen og co. det tøft mot sin franske motstander i Paris. Allerede etter fem minutter sendte Aurélie Kaci vertene i føringen og sørget for at Wolfsburg lå under med tre mål sammenlagt.

Gjestene fra Tyskland nektet imidlertid å gi opp og fikk tent et lite håp da Martina Müller utlignet til 1-1 20 minutter før full tid.

LES SAKEN:Graham Hansen fikk treningssjokk i Tyskland

– Fantastisk vilje

Så - kun tre minutter senere - serverte Müller ballen til innbytter Zsanett Jakabfi. Hun hadde vært på banen i kun et par minutter, men viste ingen tegn til innbytterpuls da hun satte inn tyskernes andre scoring.

Med 2-1-ledelse trengte Wolfsburg kun én scoring til for å utligne til 3-3 sammenlagt og med det avansere til finalen på bortemålsregelen.

PSG var rystet og hadde mer enn nok med å forsvare seg det siste kvarteret. Til tross for en helhjertet sluttspurt ville det seg imidlertid ikke for den regjerende mesteren.

– Jeg er kjempestolt over laget og den fantastiske viljen vi viser. Vi snur kampen og er så nære å få det siste målet. Det er surt, men vi må ta med oss det positive, sier den norske ungjenta.

LES OGSÅ:Norsk stortalent blir lagkamerat med Graham Hansen

Går for to pokaler

Semifinaletapet betyr at det ikke blir noen Champions League-finale på 20-åringen, og heller ingen mulighet til å spille om det som kunne blitt en spektakulær trippeltriumf.

Wolfsburg leder nemlig den tyske serien før siste serierunde og vinner ligaen om FFC Frankfurt slås på bortebane 10. mai. Fredag 1. mai venter dessuten Turbine Potsdam i cupfinalen.

– Vi må komme oss over dette nå og se fremover. Det blir en massiv kamp mot Turbine Potsdam i finalen til fredag. Og vi har alt i egne hender i serien.

– Selv om vi mislyktes i Champions League, er det ingen som trenger å lure på om vi er et godt lag. For i dag viste vi hvor gode vi er, sier Graham Hansen.

Og hun legger ikke skjul på at målet er å vinne både serie og cup.

– Drømmen har vært å vinne alle tre turneringene. Nå er målet å vinne de to siste kampene. Det er alt eller ingenting, sier Hansen.

Les også

Flere artikler

  1. Hun får aldri nok mål

  2. Derfor er det norske tungvektsmøtet unikt

  3. Tre lag kjemper om Bundesliga-tittelen: Norske profiler i gulldrama i Tyskland

  4. Hegerberg scoret da Lyon vant cupfinalen

  5. Norsk festkveld: Minst én spiller i Champions League-finalen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder