KLAR: Anders Konradsen presenteres som RBK-spiller foran Lerkendal-publikummet før avspark mellom Rosenborg og Vålerenga. Stig Inge Bjørnebye i forgrunnen.
KLAR: Anders Konradsen presenteres som RBK-spiller foran Lerkendal-publikummet før avspark mellom Rosenborg og Vålerenga. Stig Inge Bjørnebye i forgrunnen. Foto:Bjorn S. Delebekk,VG

Konradsen klar for Rosenborg

Ingebrigtsen: – Dette er et scoop

FOTBALL

TRONDHEIM/OSLO (VG) Anders Konradsen (25) ble presentert på Lerkendal før kveldens kamp.

Publisert: Oppdatert: 20.05.16 01:51

Bodø-gutten har vært i franske Rennes siden 2013. Nå har han skrevet under for 3,5 år med Tippeliga-lederen.

– Jeg hadde ulike alternativ, men Rosenborg fristet meg mest. Klubben passer meg veldig bra sportslig. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier Konradsen til RBK.no.

VGLIVE: Følg Rosenborg-Vålerenga fra klokken 18:00

Den tidligere Bodø/Glimt- og Strømsgodset-spilleren mener at tiden i fransk toppfotball har vært turbulent.

– Det har vært 2,5 år med mye turbulens i Rennes. Men jeg har spilt en del matcher og fått bra erfaring. Før denne sesongen sa jeg til treneren at jeg ønsket meg bort. Og da Rosenborg kom på banen, var det hit jeg ville, forteller han.

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen er meget fornøyd med den nye signeringen. En gutt han trente under tiden i Glimt.

– Dette er et scoop. Vi hår fått en strålende spiller med masse erfaring, og som fremdeles bare er 25 år gammel, sier han til klubbens hjemmesiden.

Adressa meldte tidligere i ettermiddag at 25-åringen nærmet seg en overgang til RBK.

– Hvor kommer dette fra? Dette har jeg ingen kommentar til. Og det vil være svært overraskende om det blir en overgang, sa klubbens sportssjef Stig Inge Bjørnebye da VG spurte ham om ryktene.

Her kan du lese mer om