Vinícius Júnior skal ha mottatt rasistiske tilrop fra Real Valladolid-fansen fredag.

Real Madrid-stjerne fyrer løs mot LaLiga: − Rasister fortsetter å gå på kamper

Real Madrid-profilen Vinícius Júnior (22) er lite imponert over den spanske toppdivisjonens arbeid med å stoppe rasister.

Publisert:

– Rasister fortsetter å gå på kamper for å se den største klubben i verden på nært hold, og LaLiga fortsetter å gjøre ingenting, skrev Vinícius på Twitter.

Meldingen kom etter at brasilianeren skal ha fått rasistiske tilrop mot seg i Real Madrids 2-0-seieren over Real Valladolid fredag.

– Jeg fortsetter med hevet hode og feirer mine og Madrids seire. Til syvende og sist er det jo min feil, fortsatte han ironisk.

Tirsdag kveld klokken 21:00 spiller Real Madrid 3. runde i Copa del Rey mot Cacerano direkte på VG+ Sport:

En talsperson fra LaLiga har ifølge BBC uttalt at «hatefulle ytringer ikke har noen plass» i ligaen.

– Vi etterforsker gårsdagens kamp og, som alltid i disse sakene, vil vi samarbeide med klubbene og relevante myndigheter for å identifisere og straffeforfølge alle som er skyldige i hatefulle ytringer, sa talspersonen og fortsatte:

– LaLiga har oppdaget videoer i sosiale medier med rasistiske fornærmelser fra en person, ikke fra grupper, og personen vil bli siktet som i tidligere saker.

Denne måneden avsluttet spanske påtalemyndigheter en etterforskning av rasistiske tilrop fra Atletico Madrid-fans mot brasilianeren og uttalte at det ikke var mulig å identifisere de involverte.

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no