SINT: Diego Costa skriker mot dommeren etter å ha fått en knuff av Juan Carlos Paredes. Begge spillerne gikk i bakken etter parodisk opptreden.
SINT: Diego Costa skriker mot dommeren etter å ha fått en knuff av Juan Carlos Paredes. Begge spillerne gikk i bakken etter parodisk opptreden. Foto: Adrian Dennis , Afp

Kritisert av egen kaptein etter Costa-provokasjon

FOTBALL

Watford-forsvarer Juan Carlos Paredes får gjennomgå både av Chelsea-manager Guus Hiddink og sin egen kaptein for opptrinnet med Diego Costa i onsdagens kamp.

Publisert:

Parodiske scener utspilte seg før både Paredes og Costa fikk se det gule kortet.

Hiddink mener at Paredes prøvde å tenne Costa, som er kjent for sin korte lunte - og dermed provosere Chelsea-spilleren til å gjøre noe dumt.

Watford-kaptein Troy Deeney sier at han vil ta opp saken med sin lagkompis, skriver Independent.

– Vi satt veldig nærme, og det var helt tydelig. Paredes slo Diego i ryggen etter at de snublet. Så tok Paredes seg til hodet, selv om Diego ikke hadde vært i nærheten av hodet hans, sa Guus Hiddink.

Les også: Kjemperedning stoppet Costa og Chelsea.

– Dette er noe som vi ikke må gjøre. Det er en provokasjon for å få folk sendt av banen, sa Chelsea-sjefen.

– Heldigvis så både dommeren og linjemannen det.

Watford-kapteinen likte altså heller ikke det han så.

– Dette er nymotens fotball. Det er en liten ting, og alle ruller rundt på bakken. Det er slikt som du ikke vil se i mosjonsfotball en gang, fordi alle vil le av deg.

– Jeg liker ikke det jeg ser, og vi vil ta en prat med Paredes om dette.

Les også: Hiddink: Chelsea-dørene åpne for Terry

Kampen endte 0-0, men - som så ofte før - var altså Diego Costa i sentrum av begivenhetene.

Det var rett før pause at det oppsto tumulter. Costa fikk en lett knuff av Paredes og falt - tilsynelatende veldig lett. Så reiste han seg og «hevnet» seg med noe som fikk Paredes til å gå lett i bakken. Det hele så parodisk ut fra avstand.

Spillere fra begge lag samlet seg i en klynge, og dommeren måtte prøve å roe ned situasjonen. Det endte altså med gult kort til de to som startet det hele.

Watford-keeper Heurelho Gomes (34) får æren for at Chelsea ikke klarte å sikre seg alle poengene.

– Jeg synes vi spiller bedre og bedre for hver uke, og hadde det ikke vært for Gomes ville vi vunnet enkelt, sa Guus Hiddink etterpå.

Her kan du lese mer om