SINT: Diego Costa skriker mot dommeren etter å ha fått en knuff av Juan Carlos Paredes. Begge spillerne gikk i bakken etter parodisk opptreden. Foto: Adrian Dennis , Afp

Kritisert av egen kaptein etter Costa-provokasjon

Watford-forsvarer Juan Carlos Paredes får gjennomgå både av Chelsea-manager Guus Hiddink og sin egen kaptein for opptrinnet med Diego Costa i onsdagens kamp.

Publisert:

Parodiske scener utspilte seg før både Paredes og Costa fikk se det gule kortet.

Hiddink mener at Paredes prøvde å tenne Costa, som er kjent for sin korte lunte - og dermed provosere Chelsea-spilleren til å gjøre noe dumt.

Watford-kaptein Troy Deeney sier at han vil ta opp saken med sin lagkompis, skriver Independent.

– Vi satt veldig nærme, og det var helt tydelig. Paredes slo Diego i ryggen etter at de snublet. Så tok Paredes seg til hodet, selv om Diego ikke hadde vært i nærheten av hodet hans, sa Guus Hiddink.

Les også: Kjemperedning stoppet Costa og Chelsea.

– Dette er noe som vi ikke må gjøre. Det er en provokasjon for å få folk sendt av banen, sa Chelsea-sjefen.

PROVOSERTE? Watfords Juan Carlos Paredes ligger på bakken etter en liten knuff fra Diego Costa. Guus Hiddink og Watford-kapteinen mener at Paredes prøvde å provosere fram straff mot Costa. Foto: Adrian Dennis , Afp

– Heldigvis så både dommeren og linjemannen det.

Watford-kapteinen likte altså heller ikke det han så.

– Dette er nymotens fotball. Det er en liten ting, og alle ruller rundt på bakken. Det er slikt som du ikke vil se i mosjonsfotball en gang, fordi alle vil le av deg.

– Jeg liker ikke det jeg ser, og vi vil ta en prat med Paredes om dette.

Les også: Hiddink: Chelsea-dørene åpne for Terry

Kampen endte 0-0, men - som så ofte før - var altså Diego Costa i sentrum av begivenhetene.

Det var rett før pause at det oppsto tumulter. Costa fikk en lett knuff av Paredes og falt - tilsynelatende veldig lett. Så reiste han seg og «hevnet» seg med noe som fikk Paredes til å gå lett i bakken. Det hele så parodisk ut fra avstand.

Spillere fra begge lag samlet seg i en klynge, og dommeren måtte prøve å roe ned situasjonen. Det endte altså med gult kort til de to som startet det hele.

Watford-keeper Heurelho Gomes (34) får æren for at Chelsea ikke klarte å sikre seg alle poengene.

– Jeg synes vi spiller bedre og bedre for hver uke, og hadde det ikke vært for Gomes ville vi vunnet enkelt, sa Guus Hiddink etterpå.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder