SAMMEN: Barcelona- og Spania-stjernen Gerard Piqué og den colombianske popstjernen Shakira. Foto: Josep Lago AFP

Shakira «skrøt på seg» drømmescoring med Twitter-vits

Popstjernen: – Første gang et par scorer i EM

Popstjernen Shakira er sammen med Spania-stjernen Gerard Piqué. Etter Xherdan Shaqiris brassemål mot Polen, glimtet hun til med en Twitter-vits.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Piqué fikk en drømmestart på EM da han ble matchvinner for Spania mot Tsjekkia for knappe to uker siden. Da Sveits-stjernen Shaqiri scoret på et vidunderlig brassespark lørdag ettermiddag, «skrøt» nesten-navnesøster Shakira like så gjerne på seg målet. Hun meldte følgende på Twitter:

– Første gang i historien at et par scorer mål i EM - Piqué og Shaqiri!!!

Shakira, som fikk sitt andre barn med Piqué i fjor, følger tett med på det som skjer i fotballverdenen. Hun er aktiv på Twitter, der hun de siste dagene har heiet frem både hjemlandet Colombia og ektemannen Piqué. Da den spanske midtstopperen scoret i EM-åpningen, la hun ut et bilde av deres jublende sønn:

Støtten fra Shakira har vært avgjørende for Piqués fotballprestasjoner de siste årene, skal vi tro Piqué selv.

– Jeg har forandret livsstil, takket være Shakira og min familie. Hvis jeg hadde fortsatt å leve som jeg gjorde for fire-fem år siden, hadde jeg ikke vært i Barcelona i dag, sa Piqué i desember ifølge El Pais.

EMs Twitter-godbiter: Sterling som rotte, Ronaldo-refs og forklaringen på Löws kløe

– Nå kommer jeg til treningsfeltet en time før trening. Før kom jeg såvidt i tide. Nå spiser jeg godt, sover godt, sa han.

Shakiras spøk om Shaqiri-scoringen har blitt tatt godt imot på Twitter. Meldingen, som ble lagt ut både på spansk og engelsk, har totalt blitt retweetet over 7 000 ganger og «likt» nesten 9 000 ganger. En av hennes følgere har til og med lekt seg med å redigere et bilde av Shaqiris supermål:

Twitter / Account Suspended

Med tanke på at åttedelsfinalene i EM så langt ikke har vært ekstremt underholdende, kan man kanskje forstå hvorfor noen tar seg tid til slikt.

– Det er helt forferdelig å se på, utropte en rasende Bernt Hulsker, som kalte mangelen på EM-underholdning for «en skam», i VGTVs EM-studio under andreomgangen av Kroatia – Portugal.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder