Mourinhos Tottenham rundspilt av Bayern München

(Bayern München – Tottenham 3–1) Ryan Sessegnon scoret for Tottenham, men José Mourinhos menn var aldri i nærheten av å stoppe Bayern München, som fort kunne vunnet med mer enn to mål.

Den tyske giganten hadde nemlig – i tillegg til de tre scoringene – tre stolpeskudd, bom på åpent mål og Champions League-toppscorer Robert Lewandowski på benken.

På to kamper mot Tottenham, endte Bayern München opp med å score hele ti mål mot de liljehvite.

les også

Haaland etter Champions League-exiten: – Det er blytungt

Råsterkt Bayern

Onsdag kveld jaktet Tottenham revansj – med José Mourinho i sjefsstolen, men selv ikke portugiseren kunne stoppe tyskerne, som ble den syvende klubben i historien til å vinne seks av seks kamper i gruppespillet.

Kingsley Coman sendte tyskerne i føringen med en behersket avslutning, men bare minutter senere sørget Ryan Sessegnon for balanse i regnskapet etter 20 tafatte Tottenham-minutter.

NEDBRUTT: José Mourinho var ikke i nærheten av å ta skalpen på Bayern München onsdag. Foto: CHRISTOF STACHE / AFP

Det ble egentlig bare det eneste Tottenham-høydepunktet denne onsdagskvelden.

Kingsley Coman måtte ut med skade, og inn kom Thomas Müller, som sendte Bayern tilbake i føringen. Deretter la Philippe Coutinho på til 3–1 med en lekker avslutning fra distanse.

Tottenham har nå sluppet inn to eller flere mål i fem av José Mourinhos seks første kamper som Tottenham-sjef.

Flere scoringer imot kunne det blitt. Alphonso Davies, Serge Gnabry og Philippe Coutinho hadde alle hver sin avslutning som gikk i stolpen, mens Thiago satte ballen utenfor på åpent mål.

Samtidig maktet ikke Tottenham å skape de helt store mulighetene.

les også

Årets mål-kandidater da Tottenham høvlet over Burnley

Trekning mandag

Til syvende og sist hadde det ingenting å si. Både Bayern München og Tottenham var klare for åttedelsfinale, og det var heller ingen tvil om at Bayern ville vinne gruppen foran London-laget.

Men Tottenham var nok likevel sultne på å revansjere det ydmykende 2–7-tapet fra forrige gang. Det var de ikke i nærheten av å gjøre.

Mourinho valgte imidlertid å hvile spillere som Dele Alli og Harry Kane, men det var like fullt et sterkt Spurs-lag som entret det tyske gressteppet.

Son Heung-min løp fra hele Burnley og scoret en sterk årets mål-kandidat i helgen, og han kom alene med keeper også denne gangen etter å ha kommet inn fra benken, men Manuel Neuer sto i veien.

Mandag får fjorårssesongens Champions League-finalist vite hvem som står i veien når åttedelsfinalene trekkes.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder