BEHANDLING: Lionel Messi fikk behandling på lysken i 1. omgang - og ble byttet ut i pausen. Foto: ALBERT GEA / X01398

Messi ut med ny skade da Barca vant

(Barcelona-Villarreal 2–1) Barcelona fikk en sårt tiltrengt seier, men smilene stivnet på Camp Nou da Lionel Messi (32) måtte forlate banen med skade.

Etter å ha blitt behandlet på sidelinjen i 1. omgang, dukket argentineren aldri opp til 2. omgang.

Dette var hans første start for Barcelona etter å ha hatt trøbbel med leggen helt siden begynnelsen av august. Denne gang virket det som om venstre lyske var problemet.

Mens Messi lå på bakken og fikk medisinsk hjelp, skrek 70 000 mennesker på tribunen «Meessiii, Messiii».

les også

Utskjelt Barca-sjef er avhengig av Messis tillit

Han rakk uansett å vise hva han kan være god for. Antoine Griezmann stusset inn 1–0 på Messis geniale corner. Det var franskmannens tredje Barcelona-mål, men alle har kommet på Camp Nou, som har blitt hans nye lekegrind. På bortebane har han derimot slitt.

Da Arthur Melo økte til 2–0 på et kanonskudd etter bare et kvarter, var det bare bare brede smil å se i Barcelona-leiren. Brasilianeren banket til fra omtrent 25 meter, nesten uten tilløp.

Se målet og høydepunktene her:

Men Lionel Messi slet altså med helsen, og 2–0-ledelsen ble en sovepute for Barca. Rett før sidebytte reduserte legenden Santi Cazorla for Villarreal. Marc-André ter Stegen var ikke sjanseløs, men klarte ikke å stoppe langskuddet.

Sammen Cazorla tvang ter Stegen til en god redning tidlig i 2.omgang. Der kunne det ha blitt 2–2.

les også

Granada leder La Liga etter bragd mot Barcelona

Busquets, Arthur og Messi hadde kommet inn for Rakitic, de Jong og Carles Pérez fra start hos Barcelona. Messi ble erstattet av Ousmane Dembélé.

Det ble mer fart på Barca da 16-åringen Ansu Fati kom inn et kvarter før slutt. Det virket som om han skaffet straffespark etter 82 minutter, men VAR-bussen var ikke enig i det.

Barcelona har hatt sin dårligste sesongåpning på 25 år. Før kampen mot Villarreal hadde de bare syv av 15 mulige poeng.

les også

Dette er 16-åringen alle snakker om

Pluss content

Men problemene er først og fremst på bortebane. Camp Nou har fortsatt å være et fort for klubben.

Barcelona har et tøft program med Getafe borte lørdag og så hjemmekamp mot Inter i Champions League neste uke.

SERIE A: Juventus lå under mot Brescia (med Mario Balottelli), men kom tilbake og vant 2–1 tirsdag kveld. Alfredo Donnarumma sendte Brescia i ledelsen med sin scoring nummer fire for sesongen.

Men lagkameraten Jhon Chancellor var uheldig og satte ballen i eget mål til 1–1 for Juventus fem minutter før sidebytte. Miralem Pjanic sendte Torino-klubben i ledelsen etter en drøy times spill. Dermed gikk Juventus til topps på tabellen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder