Keeperne strålte i målløst oppgjør

(Haugesund - Mjøndalen 0–0) Både Haugesund og Mjøndalen hadde flere store målsjanser, men gode involveringer fra keeperne Helge Sandvik og Julian Faye Lund gjorde at det endte målløst.

– Vi skulle helst hatt tre poeng, men vi gjorde oss ikke fortjent til det, så da blir det det ene, sier en ærlig Jostein Grindhaug til Eurosport etter kampslutt.

I sterk vind på Haugesund stadion var det en målløs, men underholdende første omgang som ble servert mellom FK Haugesund og Mjøndalen. FKHs Kevin Martin Krygård var svært nære ved to anledninger til å føre hjemmelaget i ledelsen, og Christian Gauseth fikk sendt av en hard volley fra syv-åtte meter som Helge Sandvik mesterlig reddet.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

– Jeg tror han var fornøyd med treffet sitt og forventet å se den gå inn. Det var en fin redning, så det var godt å ta den, smiler Sandvik.

les også

Wadji anker ikke dopingdommen

– Passe fornøyd

I andre omgang byttet lagene side, og da fikk Haugesund mye medvind på gressmatta. De slet likevel med å utnytte det til sin fordel foran mål. Haugesund hadde mye av spillet, men de alt for store mulighetene uteble. Mjøndalen hadde også en svært god Julian Faye Lund bakerst som ved flere anledninger vartet opp med strålende redninger.

På tre minutter tillegg, ble det heller ingen scoringer, og dermed endte kampen målløst. Dermed er Mjøndalen på 13. plass og Haugesund på 9. plass.

– Vi er passe fornøyd. Vi hadde håpet å ta ledelsen i første omgang med sterk medvind, men vi sto også godt i mot i andre omgang da de hadde medvind, forteller Vegard Hansen.

SJANSESLØSERI: Både FK Haugesund og Mjøndalen hadde flere gode muligheter til å score mål, men to gode keepere sørget for et målløst oppgjør. Foto: Jan Kåre Ness

Se mer statistikk for Eliteserien på VG Live.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30215472314168
2Bodø/Glimt30159664442054
3Rosenborg301410653411252
4Odd3015784540552
5Viking30138955421347
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder