HVA ER GALT? Kenneth Bendiksen (innfelt) ble lettere sjokkert når han åpnet pakken fra Manchster Uniteds supporterklubb i Norge. Foto:Privat,

Kenneth sjokkert da han åpnet pakke: Bestilte United-klokke, fikk Chelsea-klokke

Kenneth Osbakk Bendiksen (30) er United-supporter på sin hals og manglet bare en klokke i klubbens farger før samlingen var komplett. Det var bare ett problem.

Kjetil R. Anda
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Tirsdag mottok endelig Fauske-væringen klokken han hadde bestilt fra den offisielle Manchester United-supporterklubben i Norge.

– Først var det en svart offisiell boks. Inni der var det en forseglet pakning som omkranset klokken. Jeg trodde den var ødelagt og fikk en kompis til å se på den. Han lo så han holdt på å ramle i bakken, sier Bendiksen til VG.

For inni klokka var det nemlig en Chelsea-logo.

– Jeg fikk sjokk og aner ikke hvordan det kan ha skjedd. Jeg fikk en polo-skjorte i samme pakke. Heldigvis hadde den rett logo.

Ved siden av å være United-supporter spiller Bendiksen på det norske landslaget i biljard. Fauske-væringens bestenotering er niendeplass fra VM og EM. Nå er 30-åringen usikker på hva han skal gjøre med klokken.

– Jeg har pakket den bort foreløpig men jeg har mange Chelsea-venner som sier de gjerne kan ta den. Jeg kommer ikke til å ta den ut av esken hvertfall, sier han om klokken som har en utsalgspris på 599 kroner.

Se klokken Bendiksen egentlig skulle ha her (ekstern lenke).

LES OGSÅ: Tror United vinner PL-gullet

(Artikkelen fortsetter under bildet)

EM-UTØVER: Her er Kenneth Bendiksen i aksjon for det norske landslaget under EM i 2011. Selv om nordlendingen sitter i rullestol konkurrerer han på like vilkår som de andre. Foto:PRIVAT,VG

– Flaut

Daglig leder i Manchester Uniteds norske supporterklubb, Bernt Hjørnevik sier han er kjent med saken og beklager hendelsen.

– Det er faktisk første gang jeg hører om noe sånn. Det er nok en eller annen som har kost seg på en fabrikk et sted i verden, sier Hjørnevik på telefon fra Manchester.

– Er det ikke flaut?

– Jo, det er jo det

Hjørnevik forteller om stor pågang på supporterkontoret om dagen og innrømmer at klokken ikke ble sjekket godt nok før den ble sendt ut.

– I disse dager blir det sendt ut 1500-2000 drakter. Da klarer vi ikke fange opp en eventuell glipp som dette, sier han.

HUSKER DU DENNE? Welcome to Vanchester

Får ny klokke

Hjørnevik ber imidlertid ikke den uheldige United-supporteren fortvile, og lover gjøre opp for seg.

– Bendiksen skal selvsagt få en ny klokke. Det er ikke noe problem, ler han.

Den uheldige supporteren sendte et brev til supporterklubben etter hendelsen men fikk ikke svar. Det gjorde han heller ikke etter å ha delt bilde av klokken på supporterklubbens Facebook-side. Nå priser han seg lykkelig over å få ny klokke i posten - forhåpentligvis med rett logo.

– Noen sier jeg burde fått drakt som plaster på såret for den psykiske belastningen dette har medført. Men ny klokke blir bra, smiler Bendiksen.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool16151040142646
2Leicester City16122239102938
3Manchester City16102444192532
4Chelsea169253124729
5Manchester United166642519624
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder