Juventus-stjerne skadet og arrestert for fyllekjøring: Vidal: – Det var ikke min skyld

Fotballstjernen Arturo Vidal er pågrepet av politiet i Chile mistenkt for å ha kjørt og krasjet sin Ferrari i alkoholpåvirket tilstand under Copa America på hjemmebane. Men hevder at ulykken ikke var hans skyld.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– Hei. Jeg var i en trafikkulykke. Det var ikke min skyld. Jeg har det bra. Familien har det bra. Takk for alt, sier chileneren i en videosnutt lagt ut på twitter når i morges.

Juventus-juvelen scoret to da Chile spilte 3-3 mot Mexico mandag og er toppscorer i det søramerikanske mesterskapet med sine tre mål, men natt til onsdag havnet han i søkelyset for helt andre ting. Etter å ha vært involvert i en trafikkulykke ble 28-åringen anholdt for fyllekjøring.

Les også: Argentina-stjernes Ferrari gikk opp i røyk

– Føreren av den røde bilen var påvirket av alkohol, sier Ricardo Gonzales fra chilensk politi.

I TRØBBEL: Arturo Vidal. Foto:Natacha Pisarenko,Ap

Vidal, som i sommer har blitt linket både til Arsenal og Manchester United, skal ha pådratt seg mindre skader i ulykken. Sykehuset San Luis de Buin bekrefter at fotballstjernen er blitt behandlet på akuttmottaket. Chilenske TV-bilder viser at Vidal forlater sykehuset i baksetet av en politibil.

En chilensk TV-stasjon publiserte bilder av Juventus-stjernen stygt ramponerte Ferrari, og opplyste at Vidal skal ha krasjet rett sør for hovedstaden Santiago.

28-åringen hadde i likhet med resten av den chilenske troppen fått en frikveld etter uavgjort-kampen mot Mexico mandag.

Les også:Åtte spillere festet med prostituerte

Han var på vei hjem fra et casino med sin kone Maria Teresa Matus. Den chilenske presidenten, Michelle Bachelet, var på plass da paret giftet seg i Santiago 27. desember i fjor.

– Uheldigvis var jeg involvert i en trafikkulykke. Heldigvis har vi det bra og er rolige. Takk for å ha brydd dere, skrev han i sin første melding på Twitter.

– Det er meget alvorlig at det dette skjer midt under Copa America, sier Jose Sulantany – tidligere trener for Chiles U 20-landslag.

– Slike ting skjer ikke i Europa. Jeg forstår ikke landslagssjef Jorge Sampaoli og jeg skjønner ikke Vidal, legger han til.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder