Hva er dette?

Her er søndagens oddstips

ØNSKET: Kylian Mbappé (t.h.) er en av Europas mest ettertraktede spillere. Liverpool-manager Jürgen Klopp (t.v.) skal være ute etter en stjernespiss. Foto: Getty Images

Ber Klopp satse på Monaco-stjerne

Liverpool er en spiss-stjerne unna å kjempe om ligatittelen, mener klubbens tidligere spiller Vladimir Smicer (43).

 • Arilas Berg Ould-Saada

Artikkelen er over tre år gammel

Den tsjekkiske midtbanespilleren, som blant annet var med på å vinne Champions League med Liverpool i 2005, kommer med sine anbefalinger til Liverpool-manager Jürgen Klopp i et intervju med Liverpool Echo.

Masse søndagstips i dag – besøk vår oddstipsside Tipster her!

– Jeg mener vi trenger en spiss. Daniel Sturridge har hatt mange problemer denne sesongen. Jeg trodde han kom til å bli vår hovedspiss som Diego Costa i Chelsea, Zlatan Ibrahimovic i United og Harry Kane i Tottenham. Jeg synes vi har savnet en slik spiller. Det har trolig kostet oss ligagullet. Hvis vi hadde en spiss som scoret 20 mål eller flere, hvem vet? Vi kunne ledet serien, sier Smicer.

Les mer: Slik ender «krigen» om Romelu Lukaku

Han har ett bestemt navn i tankene: Kylian Mbappé. Smicer mener den 18 år gamle franskmannen, som har scoret 25 mål for Monaco denne sesongen, vil være perfekt for å lede Liverpool-angrepet i årene som kommer.

– Jeg liker Mbappé. Han er bare 18 år, men det jeg har sett av ham, har virkelig vært utrolig for en så ung spiller. Alt ser så naturlig ut for ham. Jeg liker måten han spiller på. Han ville definitivt vært veldig dyr, sier Smicer.

LIVERPOOL-PROFIL: Vladimir Smicer, her under en Liverpool-legendekamp i Australia i 2016, spilte godt over 100 kamper for klubben fra 1999 til 2005 Foto: Getty Images

Han er klar over at vårens Champions League-stjerneskudd er blant kontinentets mest ettertraktede spillere, men mener Jürgen Klopp burde gjøre det han kan for å tiltrekke seg den franske tenåringen.

– Alle storklubbene i Europa er ute etter ham, så det vil være vanskelig å få tak i ham, men hvis jeg var Liverpool-manager, så ville jeg virkelig gått for ham, sier Smicer.

Les også: Wenger utløser maktkamp i Arsenal

Overgangsmarkedet var et av de viktigste temaene på Klopps pressekonferanse i forkant av søndagens nøkkelkamp mot West Ham.

Bedre plassering gir bedre signeringer

Liverpool kjemper en tett kamp med Manchester City og Arsenal om to av topp fire-plassene, som gir spill i Champions League. Klopp understreker at klubbens sommersigneringer kan bli påvirket av hvorvidt de kvalifiserer seg.

– Jeg vil tro at jo bedre plasseringen vår er, desto lettere vil det være å tiltrekke seg spillere, men det betyr ikke at det ikke ville gått hvis vi ikke spiller Champions League, sier Klopp, ifølge Independent, og utdyper:

– Det er alltid slik. Fotballverdenen er ikke lenger et sted der du kan finne en spiller som ingen andre følger med på. Det er veldig, veldig sjeldent. Det er alltid andre klubber som er interesserte. Vi må bruke de virkemidlene vi har for å skaffe spillere. Ett av disse er trolig hvilke turneringer vi spiller neste år. Tre av dem er vi sikre på, én er ikke sikker ennå.

Les også: Mener Joshua King kan koste 450 millioner i sommer

Britiske medier kobler Liverpool spesielt til to mulige signeringer denne sommeren: Southampton-midtstopper Virgil van Dijk og RB Leipzigs Naby Sarr.

VGs tips: Liverpool-seier

Liverpool har bare vunnet én av sine tre siste kamper. I 0-0-kampen mot Southampton sist klarte de, som flere ganger tidligere i sesongen, aldri å overliste motstanderens strukturerte forsvar.

Nye oddstips hver dag? Følg Tipster på Facebook her

De trives imidlertid bedre mot lag som er litt mer offensive til sinns, og det er ingen grunn til at West Ham skal spille med bremsene på, ettersom de nettopp har sikret seg videre spill i Premier League.

Vi har stor tro på Liverpool-seier borte mot West Ham, så det er vårt tips for den kampen, til 1,52 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er klokken 15.10.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Les også

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Mer om

 1. Tippetips
 2. Premier League
 3. Liverpool FC

Flere artikler

 1. Sjekk Liverpools skrekkelige straffestatistikk

 2. Liverpool-ekspert spår kjøpefest for Klopp

 3. Klopp hyller brasse-helten: – Fantastisk

 4. Liverpools Champions League-drøm lever videre etter målfest

 5. Roar Stokke: – Det vil ikke skje at Liverpool taper

 6. Liverpool-forsvaret får gjennomgå: – Det er ingen ledere

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder