ANZHI Guus Hiddink tar over treneransvaret i Anzhi, og har signert en kontrakt på halvannet år. Foto:

ANZHI Guus Hiddink tar over treneransvaret i Anzhi, og har signert en kontrakt på halvannet år. Foto:

Guus Hiddink er klar som Anzji-trener

(VG Nett) Den tidligere australske landslagssjefen og PSV-treneren tar over treneransvaret i Anzji.

Christine Bergby
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Hiddink har tidligere vært koblet til både Chalsea og Tottenham. Men i dag signerte han en kontrakt som gjør han til trener for den russiske klubben Anzji, ifølge Goal.com.

Kontrakten som ble signert skal være på halvannet år. Avtalen skal ifølge Goal.com være lukrativ og gi han 8,3 millioner pund i årslønn, som vil si det samme som omtrent 75 millioner norske kroner.

Den samme nettsiden skriver videre at det er ventet at Hiddink blir presentert som trener i løpet av de neste 24 timene. Og deretter vil reise til Tyrkia for å slutte seg til laget som er på treningsleir.

Det hevdes at et av hans krav for å signere kontrakten var at klubben skulle starte et ungdomsakademi for å utvikle egne spillere.

Klubben har spillere i troppen som Samuel Eto'o, Jurij Zjirkov og Roberto Carlos. Men goal.com skriver at Hiddink vil få et raust budsjett til å hente spillere, så klubben kan vinne den russiske ligaen og gjøre et inntog i Europa.

Englands tidligere landslagssjef Fabio Capello, har blitt koblet til den russiske klubben, men nå er det altså Hiddink som tar over treneransvaret etter at Jurij Krasnozjan fikk sparken etter kun to måneder i jobben.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder