DEPPET: Steven Gerrard og Liverpool fikk lite til å stemme mot Aston Villa. Foto: EPA

Sjokktap for Liverpool

Har allerede tapt like mange kamper som i hele forrige sesong

(VG Nett) (Liverpool-Aston Villa 1-3) Liverpool styrte alt på Anfield - helt til Leiva Lucas satte ballen i eget mål etter 34 minutter.


Hjemmelaget så ut til å ha full kontroll på oppgjøret, og var allerede etter halvminuttet nære ved å ta ledelsen mot et Aston Villa som har skuffet i sesongåpningen.

I dag slo imidlertid Birmingham-laget, uten John Carew på banen eller benken, tilbake.

VG LIVE:Fyldig referat og bilder

Et Villa-frispark ble slått inn foran mål etter drøye halvtimen, og der sto en upresset Lucas Leiva og stusset ballen i eget mål.

Liverpool-marerittet var imidlertid ikke over med det. På en av svært få Villa-visitter på hjemmelagets halvdel, fikk Curtis Davies stusse inn 2-0 på overtid av første omgang.

FEIRET: James Milner og Ashley Young feirer Villas første mål mot Liverpool. Foto: AFP


Gullutfordrerne fra Merseyside gikk ut i hundre i andre omgang, men en svært god Brad Friedel og et oppofrende Villa-forsvar sto godt imot - helt til det var spilt 72 minutter.

VG Nett-leser:"Er Liverpool PLs dårligste lag på dødballer?"Ta debatten her!

Da fikk Fernando Torres prikke inn reduseringen, etter innlegg fra venstrebacken Emiliano Insua.

Men da alle forventet at Liverpool skulle fortsette stormløpet mot Villas mål, feiet Steven Gerrard Nigel Reo-Coker overende inne i Liverpools 16-meter.

Ashley Young satte sikkert inn 3-1.

Med en strålende Brad Friedel mellom stengene, klarte Villa å ri av stormen det siste kvarteret. Dermed stå Liverpool bokført med to tap på tre seriekamper - like mange tap som laget hadde i hele fjorårssesongen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder