Fakta og spillerbørs: Norge - Slovakia 2-0 (1-0)

ARTIKKELEN ER OVER 19 ÅR GAMMEL

Les referat og se bilder

Thomas Myhre 5
Ble ikke utfordret i det hele tatt. Var sjanseløs på stolpeskuddet like før pause. Fremsto trygg på tilbakespill og i samarbeidet med backene.

Vegard Heggem 5
Mangler kamptrening og er ikke så aggressiv offensivt som vi kan håpe på. Men hadde stort sett bra kontroll. God plasseringsevne. God i lufta.

Henning Berg 5
Kom på halvdistanse ved enkelte tilfeller. Bærer stort ansvar og må heve seg ekstra for å tette igjen i EM. Stort sett bra langpasninger.

Bjørn Otto Bragstad 4
Kompenserte manglende hurtighet med noen ulovligheter som førte til gult kort og farlige frispark. Vant det meste i lufta.

Andre Bergdølmo 4
Gjorde en grei forsvarsjobb, men må bli mer nøyaktig på innlegg og dødballer. Er tildelt en viktig oppgave som tilrettelegger.

Ole Gunnar Solskjær 5
Virker spillesugen og ivrig. Var en stadig trussel, kjappe, gode skudd, god bevegelse. Falt av og gjorde mer feil etter hvert. Sikkert straffespark.

Erik Mykland 6 BB
Sprudlet i lange perioder og er igjen Norges viktigste spiller med dyktighet og entusiasme. Gjorde tingene unødvendig omstendelig av og til.

Ståle Solbakken 5
Greide aldri å sette sitt stempel på kampen. Slet godt defensivt, men hadde mer trøbbel med å være styrende i den offensive delen. OK kamp.

Eirik Bakke 5
Våget å utfordre og lyktes ofte. Klar beskjed om at han er et godt alternativ som indreløper. Godt løp skaffet Norge straffespark.

John Carew 3
Vant mange dueller i lufta, men mangler presisjon. Påfallende svak ballkontroll i mange situasjoner. Jobbet hardt, men fikk ikke så mye til.

Tore André Flo 4
Altfor lite truende foran mål. Havner ofte i ufarlige posisjoner. Skiftet hele tiden plass med Solskjær - og virket litt utilpass på høyrekanten.

Frode Olsen 5
Ble utfordret skikkelig én gang. Kom bra ut da Miroslav Karhan løftet ballen like utenfor. Trygg i felt- og fotarbeidet.

Roar Strand 3
Spilte de siste 32 minuttene, og viste nok en gang at han er et stykke fra toppformen. Mangler kamptrening. Var veldig sliten etterpå.
Sum 13 mann: 59
Sum 11 mann: 50

Slovakia (3-4-3):
Kamil Susko 5
Jozef Valachovic 4
Stanislav Varga 5
Milan Timko 4
Miroslav Karhan 3
Peter Dzurik 4
Peter Dubovsky 5
Vladimir Leitner 3
Samuel Slovak 6
Vladimir Kozuch 4
Lubomir Moravcik 3
Marek Ujlaky 5
Sum 11 mann: 47

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder